Ha nem hiszek a halálban, akkor örökké élek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 12:18
11/17 anonim válasza:
Igen!
Csak hinni kell benne és úgy lesz! (Örökké élsz... csak nem az én szívemben hanem valaki máséban)!
12/17 A kérdező kommentje:
Eredetileg csak poénból írtam ki ezt. :D De örülök, hogy lettek jó válaszok is. Természetesen a testem úgy is elhal egy idő után sajnos. Azért még jöhetnek válaszok... komolyak és komolytalanok egyaránt. :)
Üdv.: Az Időtlen
2014. aug. 25. 21:59
13/17 anonim válasza:
Jókérdés! Egyszer majd mindannyian megtudjuk rá a választ!
14/17 anonim válasza:
Hát őő izé, tudod ez nem így működik. A halál az olyan, mint amikor rádjön a f*sás. Ha menni kell, akkor menni kell, mese nincs.
15/17 anonim válasza:
nincs olyan hogy nem hiszel a halálban, mert a halál az bizonyított, hinni csak abban lehet, ami még nem 100%osan biztos hogy van...
16/17 anonim válasza:
Szerintem a halált azt nem lehet bizonyítani, mert csak azokról az esetekről tudunk, akik tényleg meghaltak, de vannak olyan emberek, akik pl eltűntek, és soha nem találták meg őket, ők elvileg lehet, hogy leléptek valami másik dimenzióba vagy itt a Földön élnek tovább örökké, de valami elszeparált helyen, a halandóktól külön. Nem hiszek amúgy ebben, amit írtam, csak azért mondom, hogy elvileg nincs kizárva semmi sem. :D
17/17 A kérdező kommentje:
Sok válasz logikája tetszik, de sokan nagyon földhözragadtan gondolkodtok. :D
Üdv.: Az Időtlen
2014. aug. 28. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!