Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek itt is be fogják...

Szerintetek itt is be fogják vezetni?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 24. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 24. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Reméljük hogy nem.

Szerintem nem csak annyi oka van ennek, hogy "kontrollálni tudják, ki mennyit vásárol egy-egy termékből", hanem szerintem valami komolyabb dolog lehet emögött, csak nem mondják el.

2014. aug. 24. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

1x igaz lehet,ha csak a bibliàt veszük alapnak,

Micro chipp vagy hasonlo.modon fogunk tudni vàsàrolni.. de szerintem ez nem most lesz,mėg vannak.beteljesedetlen profetàk aminek be kell teljesulni.

De ez is az egyik a sok közül!:-(

2014. aug. 24. 22:28
 4/11 anonim válasza:
George Orwell 1984. Ajánlom elolvasásra, abban benne van, hogy mik fognak még történni manapság. Ezek a lépések szükségesek a teljes irányításhoz, amivel az elit még a mostaninál is teljesebb rabszolgasába taszíthat minden dolgozó embert.
2014. aug. 24. 22:45
 5/11 Katolikus plébános válasza:
Itt biztos nem,azért még ez mégis europa.....
2014. aug. 24. 23:34
 6/11 anonim válasza:
Mondta a bankkártyával fizető egyén, akinek minden vásárlását lekövetik és elment aludni.
2014. aug. 24. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom, meg is van az oka.
2014. aug. 25. 01:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az rfid chipp a legrosszabb dolog ami történne. A következő szint a gondolatirányítás.
2014. aug. 25. 07:05
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem itt még nem fogják bevezetni, de ez már egy előre lépés a jövő felé, ami alól már a kishazánk sem kivétel véleményem szerint a közeljövőben befogják vezetni a bőr alatti mikrochipes fizetést ez fogja felváltani papípénzt és a fém érméket, így a mostani fizetési mód elavultá fog válni szerintem ez az ujjlenyomatos fizetési mód nem is hülyeség gondoljuk csak bele egy körözött bűnöző mozgása nyomon követhető ezáltal és azt is meg tudják alapítani, hogy melyik termékből vásárolnak legtöbben úgy hiszem miután Venezuelában bevezették ezt és sikeres lesz sok nagy ország fogja követni a példáját.

Ezenkívül csak egy dolgot nem értek miért ide raktad a kérdést az ezotériánál? Mi itt nem szoktuk használni a fejünket ez bizonyított tény. :D

2014. aug. 25. 08:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Mikrochipes fizetést hamar be fogják vezetni szerintem. Gondoljunk bele a kutyák chippehését se gondoltam volna 1-2 évvel korábban, hogy kötelező lesz.

Mit tehet az aki nem akarja felvenni? Nem tud eladni, venni semmit, de ezt a biblia is megírta. Így mi lesz azokkal akik nem veszik fel?

2014. aug. 25. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!