Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy érzem, már többedik...

Úgy érzem, már többedik napja, hogy nem a jó időben vagyok, a jó helyen. Egyszer már éreztem így. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve éreztem ugyanígy, hogy nagyon nem ott kellett volna lennem, ahol voltam - nagyon rossz érzésem volt, de elmúlt szerencsére.

Most megint így érzek: mai napom is, meg a tegnapi is nagyon furcsa volt, ill. aug 13 is.

Olyan, mintha tegnap 2-szer vagy 3-szor is, nem a jó helyen lettem volna; máshol kellett volna lennem (meló, sétálás melóba, bolt, mindenhol éreztem)

Mintha mindent elbaltáznék, minden rosszul sül el, mindent leejtek a kezemből 2 napja... minden barom ember (egy gyógyfürdőn dolgozom) megtalál az utóbbi 2 napban...

pedig eddig nem voltam ilyen szerencsétlen, és nem is éreztem így. Boldog voltam, mert éreztem hogy az Élet (vagy Isten, vagy Sors, ki ahogy hívja) jeleket küld nekem - vagyis én sok mindent "jelnek" tekintek - és tudtam hogy jó időben vagyok jó helyen, azokkal az emberekkel találkozom, munkában is, vendéggel is akikkel kell.

De az utóbbi 2 napban meg mintha olyan emberekkel találkoznék (nem vendég, hanem más beosztású, vagy ha megyek a városban is) akikkel nem kéne úgy érezm. Mintha sosem lennék jó helyen, jó időben.

Nagyon hülye vagyok? Mi lehet a baj? Hold? Vagy simán meghülyültem.. én már nem tudom. Hiszek a spirituális dolgokban, de ez nem tudom mi lehet.

Anno 2 éve éreztem még úgy hogy mintha nem a Valóságban lennék, néha úgy járkáltam a városban. De most ezt nem érzem, inkább azt hogy nem vagyok jó időben, jó helyen.

2014. aug. 18. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg már hallottál a Maja naptárról, és arról, hogy 2012.12.21-én véget ér a 25920 éves Pléjádi ciklus, és az Orion, valamint a Szíriusz átáll Galaktikus együttállásba. A Halak korszakából most térünk át a Vízöntők korszakába. Mivel az előző periódus 2012-ig volt megírva, az új meg még nincs elkészítve, ezért érthető, hogy pont két éve érzel úgy, hogy semmi nincs a helyén. Mert véget ért az előző ciklus karmád, és most bolyongsz a szabad űrben, szabad akaratod szerint.
2014. okt. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!