Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mással is történik/történt...

Mással is történik/történt már ilyen? Minek tudható vajon be? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem egyszer fordult már elő velem, hogy csak úgy 'random' beugrott az agyamba egy kép egy ismerősömről hogy összetalálkozom vele (nem az, hogy mindig ugyan arról) több személyhez kötődik már hasonló élményem, és ezekkel a személyekkel pár percre rá valóban összefutottam..(egyébként itt helyszínnek egy nagy több mint 130 ezres városra kell gondolni nem valami kis falura) :D csak a pontosítás kedvéért. Másnak is volt esetleg hasonló élménye már? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2014. aug. 14. 21:30
 1/3 Rebi0 válasza:

Nem csak veled történik ilyen, velem is szokott. Nem pontosan ugyan az mint veled, de hasonló :) Itt van pár tesz, töltsd ki őket, remélem segít :) Telóról vagyok, így most nem tudok könyvcímeket mondani, de igyekszem minél előbb hozni azokat is, nekem sokat segítettek :)

[link]

[link]

Pár weboldal:

[link]

[link]

Ééés eszembe jutott egy könyv is:

Wictor Charon - Atlantiszi mágia

2014. aug. 19. 21:46
 2/3 Rebi0 válasza:

A másik könyv, amiben van egy nagyon jó teszt iis:

Jane Struthers - A spiritualitás bibliája

2014. aug. 20. 09:10
 3/3 A kérdező kommentje:
de jó köszi a sok infot!! :)
2014. aug. 21. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!