Táltos vagyok mivel vagyok másabb mint a többi ember?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok édesanyám vette észre, hogy táltos vagyok(felöl,elöl van plusz egy fogam), és mondta, hogy ez sámánizmushoz hasonló te valamivel másabb vagy mint mit mivel? milyen energiákkal rendelkezek, mire tudom használni képességeim? olvastam a meditációról, és én már körübelül 4 hónapja meditálok(még nem tudtam hogy táltos vagyok) és érdekeltek a spirituális képességek elkezdtem gondolkodni a fákról fontos életünkbe stb... ekkor sem tudtam még hogy táltos lennék.
Nem vagyok otthon ebbe a témába köszönöm előre a válaszokat(esetleg linkeket is küldhettek, hogyan gyakorolhatnám képességeim)
2014. aug. 5. 00:52
11/13 anonim válasza:
Ennél már csak az "indigógyerek" a rosszabb.
12/13 anonim válasza:
Azzal vagy másabb, hogy beleéled magad ebbe és csaló leszel, valamint hiszel egy olyan dologba, ami Sátán műve.
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló kicseszett igazad van :D az ilyen ezotv stb.. mind baromság csak kiváncsi voltam erre mert nem tudtam hogy megfogalmanzi mert nem tudom hogyan szokás ezeket az ezos cuccokat leírni mert nem foglalkozom ilyenekkel... csak ez érdekelt mert megütötte fülem muterom mondata
2014. aug. 10. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!