Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan ember keresek akit...

Van olyan ember keresek akit érdekel az Iluminátus és tudnak róla egy két hasznos információt mondani?

Figyelt kérdés
Érdekel a téma és szeretnék róla több dolgot is megtudni.

2014. aug. 2. 11:25
 1/10 anonim válasza:
Én az Angyalok és démonok c. filmben hallottam róla, nem tudom, hogy az ott elmondott dolgok mennyire igazak. Ha gondolod, nézd meg, jó film:)
2014. aug. 2. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Illuminátusok titkos társaság.

Aki nem tagja, nem tud mit mondani,

aki tagja, köti a titoktartási (komoly) fogadalom.

.

Különben is kötve hiszem, hogy a Társaság bármely tagja idejár olvasgatni a GyK-ra és egyetlen vágya, hogy feltárja titkaikat.

2014. aug. 2. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
A leghasznosabb információ, amit mondani tudok róluk az, hogy nem létezik ilyen.
2014. aug. 2. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Sátánista vallású a hatalmat kezükben tartató és örökké tartani kívánó gátlástalan emberek gyűlekezete. [link]

[link]

2014. aug. 2. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Kerüld el őket messze !
2014. aug. 2. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Google a barátod...
2014. aug. 2. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat megnézem a filmet és a linket is.

Valahol olvastam hogy két újságíró bejutott és végig nézték az egészet, majd elhoztak egy névlistát és politikusok és más befolyásos emberek is szerepeltek a listán.

Azt is leírták, hogy egy piros bagolynak imádkoztak aki hisz ebben a dologban az leírná a jelentését a bagolynak?

2014. aug. 2. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=LRYUrWPp2TA

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1851..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__3..

A bagoly egy Molech nevű démont színbolizál [link] akit az őskortól kezdve a közékorig imádtak a mediterránon, áldoztak neki stb. Az egyház betíltotta a rituálék nyílvános használatát, de a szabadkőművesek továbbfolytatták titokban

A rituálén áldozatot mutatnak be neki, kérve tanácsát. Egy másik alkalommal DMT (ókori hallucinogén anyagot) használó sátánista boszorkány transzban tanácsokat kér tőle, hogyan irányítsák a világot, milyen intézkedéseket, gazdasági reformokat vezessenek be a világon az ELIT. Elméletben Molch egy extradimenzionális földönkívüli, aki más univerzumban fejlődött ki, nagyon gonosz bestia.

2014. aug. 2. 22:50
 9/10 Napfonat ***** válasza:
Az "illuminati" rendjét "ellimináltam"! Tagjait kiiktattam, így világhatalmi törekvéseiknek is vége. Mondom ezt én, az Új Világ MGTSZ Császára!
2014. aug. 4. 00:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszomat a linkek nagyon jók és a videón érdekes hogy amikor felhozták a bohém erdőt, hogy megijedt. Vajon Orbán Viktor ennek tagja? És vajon sok politikus mért ment Floridába lehet hogy onnan mentek el Californiába az erdőbe?
2014. aug. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!