Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon rossz erzesem van,...

Zsani123 kérdése:

Nagyon rossz erzesem van, jelenthet valamit? (tobbilent)

Figyelt kérdés
mindig is jok voltak a megerzeseom,hallottam es lattam dolgokat...arra ebredtem nemreg,hogy egy oriasit dorgott es villamlott,eloszor azthittem a hazunkba csapott a villam...valamilyen oknal fogva egybol a telefonomert kaptam,hogy megnezzem az idot...00:00volt!.akkor egybol megijedtem,mert a baratommal pont 00:00kor jottunk ossze..szilveszter este..azaz 7honapja.nagyon felek valamiert,mintha tortenne valami kesobb..lehetseges hogy ez a villam pont 00:00kor..ez jelentett valamit.?..hihetetlenul rossz erzesem van.
2014. júl. 31. 01:04
 1/5 anonim ***** válasza:

ma én is dörgésre keltem.. majd hazának eláztam még jó hogy papucsba voltam bokáig ért víz..majd kisbusszal mentünk dolgozni rossz előérzetem volt..-rá is futottunk egy vìzátfolyàsra..-személykocsival ilyen sebességgel szerintem árok vagy fa fogott volna meg minket..szerencsénk volt..

lehet te is megérzel előre dolgokat..de lehet majd megirják hogy csak paranoiás vagy :)

2014. júl. 31. 01:19
 2/5 A kérdező kommentje:
mar az elejet direkt azzal kezdtem,hogy mindig is jo megerzeseim voltak.nehogy az legyen hogy paranoias vagyok,vagy epp bolond.
2014. júl. 31. 01:29
 3/5 anonim válasza:
Hívd fel, hogy minden oke e xDD
2014. júl. 31. 01:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom a barátod.
2014. júl. 31. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
mert?!
2014. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!