Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veled is előfordult már...

Veled is előfordult már "rossz jelek" (be) vonzása?

Figyelt kérdés

Van egy régi félelmem, ami miatt gyakran szorongok. A múlt hét folyamán felerősödött a szorongásom, és hihetetlen "jeleket" vonzottam be, amik gyakorlatilag mind arról szóltak, hogy nem alaptalan a félelmem és ez a rossz dolog, aminek a bekövetkeztétől tartok, megtörténhet.

Megesett már mással, hogy a szorongása olyan erős volt, hogy döbbenetes "jeleket" vonzott magához, ... de később nem történt meg, amitől félt?

Lehetséges, hogy nem a jövőre utaló jeleket vonzok, "csupán" az erős szorongás okozza, hogy csak azt látom meg, ami az én félelmem jogosságát igazolja, és a szorongás elmúltával, a negatív jelek is eltűnnének?

2014. júl. 15. 10:54
 1/5 Lionkind ***** válasza:

Igen, szerintem amikor félsz valamitől akkor azt keresed mindenben és aki keres az talál is. Ezzel azt akarom mondani hogy a félelem bevonzza azt amitől félsz, ha sokáig félsz. Pl nem akartam egy tételt húzni a vizsgán és pont azt húztam. Jobb a félelmet legyőzni és/vagy nem gondolni rá. Természetesen amint a szorongás elmúlik a "jelek" is eltűnnek. Irányítsd a gondolatod másfele ha lehet pozitív irányba és akkor több jót fogsz látni (bár ez nem olyan könnyű ahogy hangzik).

Sok Sikert!

2014. júl. 15. 12:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! ... Igen, rossz tétel húzásában én is tehetséges vagyok, szóval talán ebben az esetben is csak arról van szó, hogy nem az eljövendő eseményekre vonatkozó jeleket vonzom, hanem azokat a jeleket, amelyek "passzolnak" a félelmemhez, és így fel is erősítik azt.

Igyekszem megváltoztatni a gondolataimat, csak sajnos ez nem egyszerű.

2014. júl. 15. 14:14
 3/5 Lionkind ***** válasza:

Tudom, de már kis változás is sokat segít. Nem tudom ki vagy hogy élsz stb de néha kis változás is sokat tesz. pl én egy egyetemista fiú vagyok elég lusta és csak a számomra lényeges dolgokra koncentrálok. Nekem ha valami félelmem van akkor vagy belemerülök a témába meditálás közben és kiutat keresek, vagy elűzöm a félelmemet olyan dolgokkal amit szeretek zenével, könyvel, barátokkal (van két barátom akihez bármivel fordulhatok ők mindig tudnak jót mondani nekem). Egy jó séta, egy kis szórakozás néha még egy kiadós alvás is sokat segít az ilyen dolgokban.

Szép Napot!

2014. júl. 15. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz, el kell terelni a figyelmet, de én eddig bármit tettem, hosszútávon nem tudtam megszabadulni ettől a félelmemtől (belemerülni viszont nem szeretnék, ahhoz túl fájdalmas). :S De törekszem rá...
2014. júl. 15. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi egyébként, és Neked is szép napot! :)
2014. júl. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!