Totál HALAK betegségben szenvedek. Hogyan lehet ebböl kilábalni?
Figyelt kérdés
A fizkai sikom romokban.Az utóbbi idöben belemerültem az ezoterikus dolgok tanulmányozásába.Éreztem, hogy valami baj van.Ráébredtem a valóságra, hogy a halak betegsége: az álomvilág képzeletek illúziók uralják a lelkem.Teljesen kiszorították a valós fizikai létem.Hogyan tudnék ezen változtatni?Igazi életet szeretnék élni.2014. júl. 18. 06:27
1/8 anonim válasza:
Sera Pond Omnipur tavi halgyógyszert ajánlom (500 ml - 10 m3 vízhez).
2/8 anonim válasza:
Például tedd le az ezotériás baromságokat, és foglalkozz a téged körbevevő valódi világgal.
Kapásból kevesebb bajod lesz...
3/8 Hengerelőhereverem válasza:
Totál belemerültem az ezotéria tanulmányozásába, hmmm szóval elolvastad a Titok c könyvet, meg még 2 hasonló baromságotgot és úgy érzed szétvet a tudás, meg az ezotérikus energiák, érdekes, mert mára teljesen kihalt az ezotéria értelmesebb változata és könyvtárakban nem találsz értelmes írásokat.(sem könyvesboltokban!!!) Tehát azért mégis csak érdekelne, hogy, hogyan merültél bele, kísérleteid eredményét lennél oly kedves közszemlére tenni?o.O
4/8 anonim válasza:
Én is tipikus halak vagyok. Sokszor neheziti ez meg az életem, de ez ellen nem tudsz tenni. Voltak időszakaim amikor én is sokat bújtam az ezotériával, asztrológióval, jóslással foglalkozó lapokat, oldalakat, de már rájöttem SEMMI értelme!!!
A világot nem tudod megváltoztatni, a hozzáállásodat viszont igen!
Keress valami jo kis hobbit, ami kikapcsol, megnyugtat! Sokat segít hidd el!
5/8 anonim válasza:
Például ne az ezoterikus badarságokkal foglalkozz, hanem valós dolgokkal. Szerintem egyszerű.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítö kommenteket! Mindegyik kitünö ötlet:) Gondolom ki amit ajánlott azt ki is próbálta:)
2014. júl. 18. 15:30
7/8 A kérdező kommentje:
A Titok cimü filmet láttam,de nem érdekelt.Amugy igazán csak halak jegyü értheti meg mi az a halak betegség.Azt meg végképp nem mondtam,hogy ezo tudor lennék.Igaz sok sok nudli kereskedik ezen a területen, sok sok oklevelet diplomát lobogtatva.De erre is születni kell,s biztosan vannak akik igazán értenek is ehez.Nem véletlen,hogy nem szaladgálnak millió számra közöttünk Einstein képességü emberek.Szkeptikus voltam,de mindig minden változik.Mindenki abban hisz amiben akar.
2014. júl. 18. 16:59
8/8 anonim válasza:
>mindig minden változik.Mindenki abban hisz amiben akar.
Korrekt, amit ezen kívül írsz, de miért kellenek mindig az ilyen semmitmondó, üres, elcsépelt, buta közhelyek?
Mondjuk tudom a választ magam is: ez az ezotéria egyik alappillére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!