Mit tegyek? Terhes kismama vagyok, de sajnos bulimiás? Aki ilyen betegségben van kérném hogy segítsen ha neki sikerült kilábalni, hogyan ment?
Nagyon köszönöm, elhiszed hogy minden pillanatban bánt amit csinálok, de ez nem olyan egyszerű dolog. Minden rendben van mikor csak jön egy katt és elszáll a józan ész és csak az jár a gondolataiban hogy mit is ehetnék, finomat, jót mindegy mennyit, úgy is kihányom.
De aztán mikor ez megtörténik észbe kapok, de akkor visszaút már nincs.
A doki szerint a pici nem sínyli meg nem vészes, hiszen rám néz és látja hogy nem vagyok olyan bulimiás aki hány minden étkezést követően csak vannak ilyen alkalmak.
Azért tudom, hogy nem jó dolog és nem normális, véget akarok én is vetni neki . azért kérdeztem, hogy van e olyan aki ilyen cipőben járt és hogyan sikerült kilábalni????
"egy teljesen irányíthatatlan kontrollvesztés"
- akkor itt az ideje, hogy kontrollálja magát! Egy kis ember fejődik benne: most már rá is kell figyelni. Ez a tudat felébreszti a felelősségtudatot: az anyák tudata megváltozik! Ki kell lépnie az önzőségből és olyan a természet, hogy ezt meg is teszi. Ha falásroham jön: tessék a gyerekre gondolni, milyen lesz,mi lesz a neve, tessék varrni neki ágyneműt, takarót.
"A Duna csak folyt. És mint a termékeny,
másra gondoló anyának ölén
a kisgyermek, úgy játszadoztak szépen
és nevetgéltek a habok felém. " (J.A.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!