Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Terhes kismama...

Mit tegyek? Terhes kismama vagyok, de sajnos bulimiás? Aki ilyen betegségben van kérném hogy segítsen ha neki sikerült kilábalni, hogyan ment?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Szedd össze magad! Itt az ideje, hogy önuralommal, önzés nélkül kezdj élni a világban! Nem árthatsz egy lénynek aki rád bízta magát! Ne tarts otthon csak olyan ételt, ami egészséges, és oszd be: 1 nap ennyi-írd is le. Joghurt,kefir barna kenyér, 1 tojás a reggeli. Ebéd lényege a zöldség (kis csirkehús, hal). Vacsora kefir zabpehellyel.
2013. okt. 28. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Úgy, hogy a gyereket saját magad elé helyezed. Az ő érdekében csak képes vagy az önuralomra.
2013. okt. 28. 10:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, elhiszed hogy minden pillanatban bánt amit csinálok, de ez nem olyan egyszerű dolog. Minden rendben van mikor csak jön egy katt és elszáll a józan ész és csak az jár a gondolataiban hogy mit is ehetnék, finomat, jót mindegy mennyit, úgy is kihányom.

De aztán mikor ez megtörténik észbe kapok, de akkor visszaút már nincs.

A doki szerint a pici nem sínyli meg nem vészes, hiszen rám néz és látja hogy nem vagyok olyan bulimiás aki hány minden étkezést követően csak vannak ilyen alkalmak.

Azért tudom, hogy nem jó dolog és nem normális, véget akarok én is vetni neki . azért kérdeztem, hogy van e olyan aki ilyen cipőben járt és hogyan sikerült kilábalni????

2013. okt. 29. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy írtok, mintha tényleg olyan egyszerű lenne... Csak szedd össze magad, és kész. Sajnos ez nem így működik. A falásroham egy teljesen irányíthatatlan kontrollvesztés, ahogyan utána a kompenzáló módszerek is. És azzal, hogy ilyeneket mondtok, csak súlyosbítjátok a problémát. Én 2 éve bulimiás vagyok, és pontosan tudom, hogy mivel jár ez... Javaslom, hogy ha nem akarod folytatni ezt, akkor pszichológushoz fordulj, ő majd tud neked segíteni. :)
2013. nov. 2. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

"egy teljesen irányíthatatlan kontrollvesztés"

- akkor itt az ideje, hogy kontrollálja magát! Egy kis ember fejődik benne: most már rá is kell figyelni. Ez a tudat felébreszti a felelősségtudatot: az anyák tudata megváltozik! Ki kell lépnie az önzőségből és olyan a természet, hogy ezt meg is teszi. Ha falásroham jön: tessék a gyerekre gondolni, milyen lesz,mi lesz a neve, tessék varrni neki ágyneműt, takarót.

"A Duna csak folyt. És mint a termékeny,

másra gondoló anyának ölén

a kisgyermek, úgy játszadoztak szépen

és nevetgéltek a habok felém. " (J.A.)

2013. nov. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!