Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg léteznek...

Szerintetek tényleg léteznek látók és érzők?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 10:42
1 2
 11/16 Yehudina ***** válasza:
52%

Hadd hozzak fel egy nem túl régi példát, amikor az a hatalmas azsiai cunami volt. Az állatok megereztek a veszélyt és felmenekultek a hegyre, miközben a kedves honfitársaink - tobb mas nemzetiségű nyaraloval együtt - boldogan suttettek magukat a tengerparton. Ott is maradtak jó néhányan. Ehhez mit szólnak a szkeptikusok? Vagy egy másik példa, amire nemrég figyeltek fel: egyes kutya fajták megerzik ha valakinek rákos daganata van.

De a kedves kérdező nem az állatokra kivancsi, hanem az emberekre ugye? Itt említenem meg Úri Gellert, akit évtizedekkel ezelőtt banyatarsasagok fogadtak fel, ui. o többek között olyan tulajdonságokkal is rendelkezett, hogy repülőgéprol be tudta határolni h hol van pl. vaserc, vagy arany, tehát hol érdemes bányászni. Tudnék még ennél sokkal jobb példákat is felhozni, olyan eseteket, amikor pl. nekem egy idős asszony előre megmondta, h autobalesetem lesz de én nem hittem neki addig, amíg be nem következett. Akkor döbbentem rá, h amit meg azon kívül mondott arra is érdemes lesz odafigyelnem. Egyébként életem során 2 olyan személlyel találkoztam, akiknek a jóslata 90 %-ban bevált.

Elnézést a hibákért és az ékezetek hianyaert, de egy kis tablageprol írok, ami atjavitja az írásaimat sajnos rosszul és az ékezeteket következetesen lehagyja.

Jöhet a lepontozas!!!!

2014. júl. 18. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

"Az állatok megereztek a veszélyt és felmenekultek a hegyre, miközben a kedves honfitársaink - tobb mas nemzetiségű nyaraloval együtt - boldogan suttettek magukat a tengerparton."

És ebből mit akarsz kihozni? Az állatoknak általában sokkal jobb egyik vagy másik érzékszervük, mint az embernek, persze hogy gyorsabban megérzik a gyökeres változásokat. A földrengések (ami azt a cunamit is megelőzte) megváltoztat5ják a Föld mágneses mezejét, amit viszont egyes állatok, pl. a madarak egy jelentős része (a legújabb kutatások szerint) közvetlenül is érzékelni képes. Gyakorlatilag látják a hirtelen megváltozó mágneses erővonalakat, és tudják hogy menekülni kell a tenger felől. Nyilván a szárazföld belseje felé, ami viszont emelkedik, mert középen hegy van.

"Vagy egy másik példa, amire nemrég figyeltek fel: egyes kutya fajták megerzik ha valakinek rákos daganata van. "

A kutyáknak sokkal jobb a szaglásuk mint az emberé, és a rákos sejtek anyagcseréje másképp működik mint a normális sejteké. Ezt a különbséget ki tudják szagolni (mint ahogy te is különbséget tudsz tenni egy ittas és egy józan ember között pusztán a szaga alapján is). Innentől már csak be kellett tanítani a kutyákat arra, hogy jelezzék, ha érzik a rákos sejtek anyagcseréje során megváltozó szagát az embernek.

"Itt említenem meg Úri Gellert, akit évtizedekkel ezelőtt banyatarsasagok fogadtak fel, ui. o többek között olyan tulajdonságokkal is rendelkezett, hogy repülőgéprol be tudta határolni h hol van pl. vaserc, vagy arany, tehát hol érdemes bányászni."

Erről esetleg valami linket tudsz adni? De ne valami konteós blogspot, nyitottszem, felvilágosultnemzedek, meg hasonló nevű oldalt, hanem valami ellenőrizhetőbb, hivatalosabb oldalt. Addig ez a bányászós téma csak egy légbőlkapott marhaság marad.

"Tudnék még ennél sokkal jobb példákat is felhozni, olyan eseteket, amikor pl. nekem egy idős asszony előre megmondta, h autobalesetem lesz de én nem hittem neki addig, amíg be nem következett."

Egyrészt ki tudja ez igaz-e (nem tudod, vagy nem fogod ellenőrizhetően bizonyítani). Másrészt bárkinek lehet ilyet jósolni, a sofőrök nagy valószínűséggel karamboloznak legalább egyszer életük folyamán (ami lehet egy apró koccanástól kezdve a totálkárra tört autóig bármilyen fokú, de rá lehet fogni, hogy bejött a jóslat).

"Jöhet a lepontozas!!!!"

Igazából nem nyomtam volna, de ha már így kérted... :)

2014. júl. 18. 20:23
 13/16 Yehudina ***** válasza:

Köszönöm a részletes válaszát, és engedje meg, h visszaterjek arra a bizonyos baleseti előre jelzése. Az idős hölgy megkérdezte h kinek van piros kocsija? Mondom nekem és a barátnőmnek is. Akkor vigyázzon, legyen kicsit óvatosabb mert valami történni fog, de nem lesz túl nagy a veszteseg, mert a biztosító kifizeti a kárt. A barátnőmet kocsival egyutt 1 hét múlva egy kanyarban felakapta egy teherauto és vonszolta 100 m - en át, mire megallt. A kocsija total káros lett és a biztosító ki is fizette neki. Erre megnyugodtam, h túl vagyunk rajta, mígnem 2 héttel később a Gellért gyógyfürdőbe igyekezven kígyulladt alattam a kocsi. 3 hónapig a szervizben volt és a javitast a biztosító nekem is kifizette.

Ezen kívül van még legalább 10 olyan esetem amit előre megjosolt valamelyik idős hölgy, és legnagyobb megdöbbenesemre bekövetkezett, de erről csak a könyveiben lehet majd olvasni.

A szkeptikusokat külön üdvözlöm.

2014. júl. 19. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja, nekem meg megjósolták, hogy nő egy második fejem a hátam közepére, amiből egy szárnyas sündisznócsalád fog előbújni, amik aztán Andrea Bocelli nótákat énekelve fognak szivárványszínű toboztojásokat tojni. Be is következett, a biztosító nekem is kifizette a káromat.

Elhiszed? Na látod, ellenőrizhetetlen állításokat én is ki tudok találni, nincs ebben semmi ördöngösség. :)

2014. júl. 19. 10:22
 15/16 Yehudina ***** válasza:
45%

"sceptic" , vagy hogy is becézi magát? ?? válaszolo levelet egyből letiltottam volna, ha a szabályzatban foglaltakat valóban be kell tartani, de úgy látszik itt helyt kap minden idetlenkedo, gúnyos, ironikus megjegyzés.

Erre csak azt mondanam: "bölcs maradtál volna ha hallgattal volna"

2014. júl. 19. 18:17
 16/16 anonim válasza:
akik a kulat erzik biztos
2014. júl. 20. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!