Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg léteznek...

Szerintetek tényleg léteznek látók és érzők?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 10:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Leginkább attól függ, hogy mit értesz látók és érzők alatt.

Ha olyan emberekre gondolsz, akiknek "paranormális" vagy "természetfeletti" érzékeik vannak, akkor természetesen nem léteznek.

2014. júl. 14. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ám léteznek vakok és érzéketlenek is.
2014. júl. 14. 11:09
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Ezt a naív kérdések mappába rakom.
2014. júl. 14. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, én szagoló vagyok.
2014. júl. 14. 11:44
 5/16 zsani123 válasza:
32%

a filmekben elvan túlozva,nagyon..

ezért az ilyeneknél mindenki olyanszemélyre gondol, aki látjaa halottakat, vagyakármi..meg hogy hozzá ér a falhoz és látjahogy öngyilkos lett ott egycsaj..vagy bármi másilyen..ezek hülyeségek.ilyen nincs:)

viszont ennél vannak enyhébb dolgok, olyanokvannak..de lehet csakpuszta véletlen:)

2014. júl. 14. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Persze, hogy léteznek te is látsz és érzel.
2014. júl. 14. 12:16
 7/16 anonim válasza:
60%

Termeszetesen leteznek. Koztuk gyogyitok is leteznek es ezeknek sok alfaja. Ne foglalkozz a sok szkeptikussal aki azert logatja itt a labat h a rosszindulatusagat rajtad elje ki. Nem is ertem mit keresnek az ezoteria temanal ha csak "viccelodni tudnak".

En szemelyesen is ismerek gyogyitot a latok egyik fajtaja.

2014. júl. 14. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
IGEN, például én is látok is meg érzek is.
2014. júl. 15. 14:20
 9/16 Yehudina ***** válasza:
54%

A 100%-ra értékelt 1/8-as válasz nem fedi a valóságot. Igenis vannak látók, látnokok, és vannak, akik előre megereznek eseményeket. Ez a tulajdonság mindenkiben megvan, de nem mindenki tud róla, nem mindenki veszi észre. Könyvet tudnék írni arról, h mikor milyen események történtek meg, amelyeket előre megérkeztem, vagy ahogy Édesanyám fogalmazott "előre láttam a sötét jövődet".

ui: nyugodtan lepontozhatnak, nem érdekel.

2014. júl. 17. 07:04
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

#9: Arról pedig már régen sok-sok könyvet írtak, hogy az ember milyen tudatos és nem tudatos értelmezési, értékelési és érvelési torzításokat, hibákat vét annak érdekében, hogy a hitét alátámassza. Mint például ti a "jövőbelátásod" esetében.

Nem leszólni akarlak, ezek a hibák mindenkinél előfordulnak, de aki nem tud róluk, azt néha félrevezetik.

2014. júl. 17. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!