Mit tegyek? Kiskoromban is mindig érzetem hogy valaki figyel és most már jeleket is ad de nem tudom hogy ez olyan szellem amit magammal hoztam vagy itt lakik.
Nem rég költöztünk el és majdnem fél éve megjelent egy fehér alak az ajtómban de amikor oda világítottam eltűnt ezután nem is jelentkezett majd 2 hónap rá fent aludt a húgom és olyan 2 óra felé felkeltem majd azt vettem észre hogy az a fehér alak újra megjelent megijedtem ezért egyből visszafeküdtem azután hallottam
ahogy a padló nyikorog és hirtelen valaki a matracomat lenyomja pár percig csak ezek majd hirtelen a vállamat kezdte ütögetni persze nem próbáltam meg se mozdulni szinte levegőt se vettem majd amikor azt hallottam hogy az ajtó kinyitodott a a húgomért nyúltam és a mondott valamit az nagyon megijesztett.
Szerintetek gonosz szellem vagy csak valamit akar?
Értelmes válaszokat várok!!!
?????
Ez már nekem sok...
Ezek az agy szülemények...
Na heló...
Meg kell próbálnod elküldeni!
a neten sok helyen leirják , hogyan kell
Kedves kérdező, tényleg nem áll szándékomban megbántani téged, de egyet kell értenem azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy üldözési mánia.
Szellemek nem léteznek. Ismétlem, nem léteznek !
Ragaszkodsz téveszmédhez, az általad elvárt választól különböző szerinted nem értelmes.
Azért, hogy ne tartsd értelmetlennek válaszom, ezt írom:
igen, jól láttad, biztosan akart valamit, nem akart semmit tőled, hiszen nem bántott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!