Csak álmodtam? Eléggé be vagyok parázva
Figyelt kérdés
Nos, kb egy hete történt. Ahogy reggel kinyitottam a szemem ott állt felettem egy szőke hajú nő, és egyenesen az arcomba bámult. Hirtelen nagyon megijedtem, becsuktam a szemem, kinyitottam, akkor már nem volt ott. Az volt a para, hogy egyedül voltam otthon. Aztán rá pár napra ahogy nézek ki az ablakon (negyediken lakunk) egy kéken csillogó alakot láttam a levegőben biciklizni, viszonylag sokáig, 3-4 másodpercig. Megőrültem? Nagyon nem hiszek az ilyesmikben.2014. júl. 6. 15:33
1/2 anonim válasza:
Szia! Semmiképpen ne fogjuk ezt az elmebetegséghez mert nem vagy őrült. Feszült vagy mostanában? Vagy egyéb lelki trauma? Ha igen, akkor betudhatod ennek mellékhatásának, és csak képzelődtél. Ha nem, akkor írj nekem privátban és én azt hiszen tudok neked megfelelő magyarázatot adni, azért nem itt teszem mert jönnek a felettén idegesítő személyek akik nem hisznek semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!