Lesz bajom attól, ha megiszom a hamut?
Figyelt kérdés
Ez egy varázslathoz kell2014. júl. 4. 11:44
1/12 anonim válasza:
:D :D :D
imádom ezt a topikot, komolyan
2/12 anonim válasza:
Nem, nem lesz (bár attól is függhet hogy minek a hamuja, én sima fa-hamuról beszélek).
Amit tudni kell róla hogy szilárdabb lesz a székleted tőle (mivel gyakorlatilag szenet eszel), szóval ha szorulásod van, ne fogyaszd.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem egészen tenne jót a szervezetednek viccet félretéve.
Próbáld meg valamivel pótolni.
5/12 anonim válasza:
Inni nem lehet maximum enni, de a rendszeres fogyasztása nem ajánlott hisz mindenki tudja rajtad kívül, hogy hamu alatt lakik a tűz! Aki pedig a tűzzel játszik megégeti magát.))
6/12 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Akinek egyáltalán ez eszébe jut, annak már tök mindegy. Nincs baj a szellemi képességeddel.
7/12 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod én régen ittam meg egy érdekes keveréket (beavatási ceremónia miatt) hamu is volt benne igaz hányingerem lett eléggé de ezen kívül semmi bajom nem lett
8/12 anonim válasza:
utolsó vagyok: persze gondolom nem egy literről van szó és csak 1 pohárról és az se teljes mértékben hamu :)
9/12 anonim válasza:
Félreértések elkerülése véget: ugyanaz mintha széntablettát ennél. Semmi különbség.
10/12 anonim válasza:
Ez az ádzsanidzs varázslat? Ne próbáld ki mert a hamutól akár a karod vérellátása is lőhet egy nyulat az erdőben amit józsi bácsi engedett fogságba szaporodni nem fog hangyapete ízű.
Szóval csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!