Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a De Ja Vu? (többi lent)

Mi az a De Ja Vu? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok a fogalommal , inkább az a kérdés , hogy mitől van.

Olvastam valahol , hogy áttekintés egy párhuzamos univerzumba.Ennek van valóság alapja? Vélemények?

2014. jún. 27. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Hiba a Mátrixban!
2014. jún. 27. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy pillanatnyi hiba a rendszerben, de ne lássunk bele feltétlenül többet. Vagy igaz, vagy nem, de én azt olvastam ,hogy az agynak arra a területére, ahol felfogná az információt, pillanattal később jut el, mint ahogy a szem meglátja, ezért emléknek tűnik. Érzéki csalódás, hogy mintha már megtörtént volna egyszer.
2014. jún. 27. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokféle magyarázata van, pl ez is:

"az emberi érzékelés valamilyen módon képes előre érzékelni bizonyos dolgokat (akár álomban, akár ébrenlét alatt), és azokat a tudatalattiban tárolni a tényleges megtörténtükig,"

2014. jún. 27. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A közös de ja vu viszont magyarázat nélkül maradt mindeddig, pedig nekem volt részem benne és szerintem másoknak is.

Egyszer egyik ismerősömmel sétáltam, amikor egyszerre kiáltottunk, hogy "nahát, ez már egyszer mintha ugyanígy megtörtént volna!" Pedig nem történhetett, mert azelőtt sosem volt vele közös programom.

2014. jún. 27. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes.
2014. jún. 27. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
4-eshez hasonló élmény volt, amikor kicsi voltam és apámmal egy olyan helyen voltunk távol az otthontól, ahol még előtte nem voltunk. Jött szembe egy férfi és egyszerre utána néztünk, mert egyszerre kapott el minket egy olyan érzés, hogy már láttuk valahol. Kicsit ez is a közös De Ja Vu-hoz hasonló érzés volt. Néztünk egymásra értetlenül, hogy hogyan lehetett mindkettőnknek ismerős.
2014. jún. 28. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Megálmodod előre azt a néhány másodpercet

Tapasztalat szerint azt jelenti hogy valamit át kell majd élned ami nem lesz kellemes ha nem változtatsz időben

2014. jún. 28. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!