Hogyan lesz örök életed?
Jézus által és tőle van az örök élet:
Jn10,27-28
27 Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem.
28 Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.
Nem az a kérdés van-e örök élet, hanem hogyan lesz neked.
Ha ilyen jól tudod a választ miért teszed fel a kérdést?
Minél jobban akarod megtéríteni az embereket annál messzebb lököd Őket istentől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt miért nem fogja már fel minden térítősdi ember?!?!?!?
A legnagyobb eséllyel úgy, ha biológusnak tanulsz majd elhelyezkedsz a milliomosok által fenntartott amerikai halhatatlanságkutató laboratóriumok egyikébe. Ha örök életet még nem is, de élethosszabbítást már elértek például kísérleti egereken. (Telomeráz enzim, gének ki- és bekapcsolása, kalóriabevitel visszafogása, stb. által).
A legrosszabb ami történhet, hogy 105 évesen mégis meghalsz, viszont hozzájárultál ehhez a munkához, amit a gyerekeid is hasznosíthatnak. Ha pedig nem próbálod meg a leírtakat, akkor 85 évesen halsz meg öregesen. Ahogy majd a gyerekeid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!