Hogyan lesz örök életed?
Nagyon egyszerű:
úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (Jn3,16)
Attól miért élné örökké, ha mindent elpusztít??
Én azt javaslom: ne halj meg!
Az örök élet addig tart, amíg van aki emlékszik rád, amíg a neved és tetteid fennmaradnak.
Rajtunk áll, elérjük-e.
Ami nem létezik nem is pusztul. :) Azt hogy valami nem létezik, nem biztos , hogy azt jelenti, hogy egyáltalán nem, csak azt, hogy helyileg és időben nem itt. :)
Néha már nem igazán tudom, mit is szeretnék igazán, de talán szeretnék én is létezni egy megfelelő kellemes környezetben. Itt a földön, ha nem is örökké, de minden élő azon van, hogy próbálja magának és a kicsinyeinek ezt a környezetet létrehozni. Közösségként, pedig maga a közösség. Valahol a Nemzet-ek is ezen vannak, de mivel nem közösek a gondolataink és nem vagyunk egyformák, sok minden marad az egyénre, amit maga kell , hogy megoldjon.
Összetartással és közös munkával lehet sok mindent elérni, többet mint ha csak az ember egymaga állna neki a dolgai rendezéséhez. A világban egyre nehezebb a fennmaradás, még akkor is, ha a technika és tudomány sokat segít, hogy könnyebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!