Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam,ami teljesen olyan volt mint a valóság hogy állok egy fényben és előttem pedig egy nagy tenger mellettem állt egy angyal és én is az voltam.Ez az angyal megkérdezte tőlem hogy "meddig csinálod ezt még".Én erre azt válaszoltam hogy "látni akarom hogy felnő az emberíség" majd ez után oda fordultam a tenger felé és ennyire emlékszem össz-vissz.

ez mi volt mármint ez az álom?

2014. jún. 16. 13:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt elfelejtettem leírni,hogy pár hónap elteltével elmeséltem anyumnak ezt az álmot és közben a kanárink kalitkájában lévő kis csengettyű kétszer is megszólalt/megcsendült.
2014. jún. 16. 14:00
 2/4 anonim válasza:
A kanári kongatta a gyászharangot a józan ész temetésén
2014. jún. 16. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, de akkor minden bizonnyal sokáig fogod csinálni ezt még.
2014. jún. 17. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es nem hazudtam meg nem kitaláltam azért is írtam ide ki,hogy magyarázatot kapjak valamilyen szinten erre az álomra.A kanári csengettyűje pedig miközben meséltem anyámnak közben szólalt meg kétszer is.
2014. jún. 18. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!