Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan is van ez?

Hogyan is van ez?

Figyelt kérdés
Megcsináltam Reikiből a Mesterit a DKM szimbólum használatát. Na de valami nem világos méghozzá az ha kezelések előtt felrajzoljuk magunk elé ugye és indul a kezelés.Ugye a felvázolt esetben az energiának a mester szimbólumnak megfelelően kellene áramolnia azon a szinten ha így jobb a kifejezés rá. Tegyük fel ha a kezelés közben kell CHK vagy SHK-it alkazni akkor ugye annak a szimbólumknak megfelelően fog menni amit használok az előbb említettek közül CHK vagy SHK. A kérdésem az hogy mi lesz a DKM szimbólum hatásával ilyenkor mert más szimbólummal dolgozok? Miután befejeztem az adott szimbólummal a munkát aztán újból a DKM művelét kezdjem el csinálni? Érthetőbben nemtudtam leírni bocsi.
2014. jún. 12. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Óriási zavart érzek az elmédben ifjú padavan!

ha kivetítesz egy szimbólumot akkor azt feltöltöd energiával és függően attól hogy hová vetítetted az kifejti hatását.Az energia nem a szimbólum szerint áramlik! Az csak áramlik oda ahová akarod. Ha feltöltöttél egy szimbólumot az kb 12-24 óráig fejti ki hatását. Ha 1xre többet töltöttél akkor egyszerre több fejti ki a hatását. Ha a kezelés elején feltöltöd a DKMet akkor az folyamatosan hatni fog. Azzal már nem kell foglalkozni figyelhetsz a kezelésre.

2014. jún. 13. 06:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Én úgy tudom hogy a szimbólum annyit müködik amennyit töltve volt.Na most ha én egy órát kezelek valakit vagyis annyira jön az illető akkor a szimbólumokat is egy órát kellene tölteni ugye.Ezek szerint hajnal 5 órától kezdhetném a szimbólumok töltését hogy tudjak mást is csinálni napközben pl ebédelni is vagy boltba elugorni.

Vagy másképpen:Felrajzolom a szimbólumot tegyük fel akármelyiket és töltődik még 20 perc után is valamikor.

2014. jún. 13. 08:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!