Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történtek veletek furcsa dolgok?

Történtek veletek furcsa dolgok?

Figyelt kérdés
Velem pl tegnap,lefeküdtem, már majdnem elaludtam. nyitva volt az ablak, nem tudom ennek van-e jelentősége, szóval egyszer csak hallottam egy hangot, elég földöntúli volt, hogy húzz innen. Kinyitottam a szemem, mire felfogtam,hogy ez csak szellem lehetett, erre utána rá pár pillanatra elkezdett ugatni lent egy kutya.... de eléggé. Senki sem ment lent nem azért.... erre gondoltam, be kéne csukni az ablakot, de fáradt voltam hajnali 4 körül volt. Aztán megint elkezdett ugatni ,1 percre rá , na akkor felkeltem , becsuktam.Konyhába nyitva volt, na onnan érdekes zajok jöttek.
2014. jún. 11. 07:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud valamit amivel nem jön vissza többet,kérlek írja meg,mert azóta nem hagyom nyitva az ablakot....) KÖszi!
2014. jún. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!