Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történtek veletek furcsa dolgok?

Történtek veletek furcsa dolgok?

Figyelt kérdés
Velem pl tegnap,lefeküdtem, már majdnem elaludtam. nyitva volt az ablak, nem tudom ennek van-e jelentősége, szóval egyszer csak hallottam egy hangot, elég földöntúli volt, hogy húzz innen. Kinyitottam a szemem, mire felfogtam,hogy ez csak szellem lehetett, erre utána rá pár pillanatra elkezdett ugatni lent egy kutya.... de eléggé. Senki sem ment lent nem azért.... erre gondoltam, be kéne csukni az ablakot, de fáradt voltam hajnali 4 körül volt. Aztán megint elkezdett ugatni ,1 percre rá , na akkor felkeltem , becsuktam.Konyhába nyitva volt, na onnan érdekes zajok jöttek.
2014. jún. 11. 07:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nekem anya megkérdezte: "Te szalattál itt?" és közben én az ágyamban feküdtem (a másik szobában) Érdekes! nem?
2014. jún. 11. 09:20
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
elraboltak az indigógyerekként született zsidó gyíkemberek és megdugtak. körülöttünk meg mindenfelé szellemek voltak, nézték a produkciót, és Slenderman is ot volt, ő díszpáholyból nézte végig.
2014. jún. 11. 09:51
 3/11 A kérdező kommentje:

Utolsó! Király lehetett! :)

Első! Igen, érdekes. Volt még ezen kívül régebben más is, eltünedezett ez az, aztán ott találtam meg,ahol már nézve volt,és nem volt ott.

2014. jún. 11. 11:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem,hogy nemrég költöztem be a lakásomba.
2014. jún. 11. 11:39
 5/11 A kérdező kommentje:
És nem álmodtam,mert nem tudtam aludni, be volt csukva a szemem, és valamin agyaltam... tehát nem kintről jött a zaj, hanem mellettem mondták... földöntúli...elüször azért nem nyitottam ki a szemem,mert azon filóztam,hogy ez mi lehet.... a kutya meg úgy ugatott,mint régen az enyém,amikor nem látott semmit,mert nem volt kint semmi, de nézett egy helyre és ugatott... és miután rájöttem,hogy mi volt,arra gondoltam pont,hogy ez szerintem el fog menni. És utáaa kutya.... na de a lényeg,hálisten ennek ellenére nem késtem el a melóból....:)
2014. jún. 11. 11:44
 6/11 A kérdező kommentje:

*először

*utána

bocsánat,német bill.

2014. jún. 11. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem egyszer igen. Egyik nap (még 4. osztályos koromban) otthon találtam egy levelet. Az állt benne, hogy: szia, barátkozni szeretnék, lennél a barátom?" kicsit csodálkoztam, gondoltam a szüleim voltak. El kezdtem vele üzengetni (otthagytam az asztalon a levelet, majd kimentem a szobából) kiderült, hogy, hogy hívják, hány éves és szellem. Nem nagyon hittem el. Aztán a tesómmal voltam otthon. Ketten. Én fönt voltam, és egyszer csak kiabál nekem, hogy kijött egy papír a plafonból. Én leszaladtam. Egy fotó volt. Egy szellemről (rajzolt). A nyomtatónk aznap nem működött, mert vagy már egy hete valami baja volt... A szüleim mindent tagadtak. Másnap a suliban, senkinek nem meséltem róla. Aztán a 3. órán találtam egy levelet a tolltartómban (1. órán még nem volt benne!!) az állt benne, hogy " vár egy újabb levél a folyosón lévő virág alatt" na itt már megijedtem. Riasztottam az összes fiút és néhány lányt, elmondtam a történetet, és együtt indultunk megkeresni a levelet. Sajnos a folyosón elég sok virág volt (cserepes természetesen) de 20 perc alatt meg is lett. Egy újabb fotó volt egy szellemről, és az dedikálva volt " a szellem nevével". De ez már nem rajzolt volt. Egy árnyék. Amikor a tanár meghallotta a történetet, azt mondta, hogy csak más osztályok szórakoznak és felejtsük el. De a többi osztály, akkor honnan tudta a "szellem" nevét? Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, de a mai napig fogalmam sincs, mi volt az.
2014. jún. 12. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Az elején elmondom, hogy nincs ablak a szobámban. Reggel bejött anyukám és felébresztett és mondta, hogy végre esik a hó, és kelljek fel. Majd kiment a szobából. Majd egyből visszajött. Furcsálltam is, hogy hova szaladt el. Felültem az ágyon, és ez a beszélgetés zajlott le közöttünk:

Én: milyen jó, hogy esik a hó!

Anyám: milyen korán keltél? Honnan tudod, hogy esik?

É: Két másodperce ébresztettél!

A: Én ugyan nem.

É: Most viccelsz? Az előbb bejöttél, és felébresztettél,majd mondtad, hogy esik a hó, majd kimentél, és egyből visszajöttél. Miért mentél ki?

A: Most jöttem be először.

É: De hát az előbb...

Na itt hittem azt, hogy megőrültem.

2014. jún. 12. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Fóóó ez durva! Én is elmesélek valamit,ha gondolod,privátba!!!
2014. jún. 13. 02:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Hasonló!!!
2014. jún. 13. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!