Mit szoltok Katy Perry dark horse klippjéhez?
Mármint arra gondolok hogy tele van okkult illumináti szimbólumokkal,hórusz szeme,piramis stb...
Szerintem kicsit gáz
Mindig kiakadok ezeknél a szimbólumoknál.
Pl. a Vodás "jajdenagyon sátánista apokalipszis sebestyénbalázs". Volt is egy kérdés gyk-n ezzel kapcsolatban, oda is leírtam, hogy mégis miért akarnák befolyásolni az embert az okkult vagy akármi irányába? És a különböző bibliai ill. okkult szimbólumokkal, amikkel persze az emberek 90%-a NINCS tisztában, hogy lehetne irányítani valakit is?
Miért olyan jó az illuminatinak (ami elvileg egy titkos társaság), hogy reklámozzák őket?
Nem egyszerűbb elfogadni, hogy mint minden, a zene is egy termék, eladják, és te megveszed? Ez a cél, semmi más.
# 11
Azért ez ennél egy kicsit bonyolultabb, ezek a produktumok sosem csupán a szórakoztatás céljából készültek, pl. ha a Coca Cola szponzorál egy fílmet abban elvárják, hogy szerepeljen benne a termékük. Ezeket az előadókat, fílmeket bankok szponzorálják. Nem lehet, hogy ők is elvárnak valamit cserébe?, így lehet az, h. pl. az Z világháborúban, egyedül Izrael marad fent és hogy hogy nem csak a vakcinákkal lehet megmenteni a bólygót stb. Ez csak egy példa volt. Ezek a videóklippek sok esetben erkölcs romboló hatással vannak a fiatalokra. Szerinted Lady Gaga - Judas klippje csupán azért készült, mert ez mennyire jópofa, vagy mert ez milyen "durva" ezért sokan megnézik? Érdemes kicsit mögélátni, persze nem árt ha meg van hozzá néhány alapismeret. Rihanna - Diamonds, Where Have You Been..Ezek elég kemény mögöttes tartalommal bírnak. Vagy nézzük meg Ke$ha - Die Young dalszövegét...Abban viszont igazatok van, hogy az "Illuminati" egy elég jövedelmező iparággá nőtte ki magát.
12-es
Állítottam valahol, hogy nem tud/akar befolyásolni a mai média? Sehol.
Amit írtam, azt kizárólag az illimunatira/sátánizmusra/szimbólumokra vagy akármikre értettem. Egyszerűen nem érdeke, divathullám, és kész. Nem tudom elfogadni azt, hogy szimbólumokkal, amivel ismétlem az emberek fele sincs tisztában, nagyobb tömegeket lehetne befolyásolni. De tegyük fel, hogy lehet, akkor úgy mégis, milyen irányba? Hova és minek?
Ha a politikát (népnevelést?) nem vesszük figyelembe, akkor minden média a fogyasztásra ösztönöz.
Egyébiránt ha én egy (bizonytalan létezésű) titkos társaság lennék ugyan nem tetetném magam milliós nézettségű klipekbe, még a végén oda a világuralmam.. :)
12-es vagyok.
Konkrétan a szimbólumokkal nem lehet befolyásolni, azok azért kellenek, hogy megszeressék az emberek, nézzünk meg egy Rihanna koncertet, több ezer ember egyszerre emeli fel a kezét és háromszöget mutatnak, ahogy Rihanna is feléjük. Egy idő után mán nem Rihannáért, Gagáért stb.ért fognak rajongani, hanem magáért az "illuminati"-ért. Am. ez a titkos társaság mitől nem titkos? Te ismersz bárkit, névvel, arcal akiről tudni lehet, hogy Illuminátus? Nyílván nem. De ha valahogy kiderülne az, hogy kik mozgatják a szálakat, akk. sem tudnál mit kezdeni velük. Illetve ahogy már említettem az illuminati egy divat lett, pl. a Puma most dobott piacra egy háttérhatalm nevű kollekciót amerikában, polókat, táskákat, cipőket mindegyik televan szemekkel, háromszögekkel stb.
"Addig lehet hatalmat gyakorolni az embereken, amíg adsz is nekik valamit! Akit megfosztasz mindenétől, a fölött többé már nem lesz hatalmad!"
Igaza van az utolsonak!
Hatalmat akkor tudsz gyakorolni, ha adsz is. Legalabb is eleinte. Ha mar ez nem eleg, akkor jon az, hogy oke, ha nem teszed meg , amit akarunk, akkor megfenyitunk!
Igy mukodik a zsarnoki uralkodas. A durvabbik megoldas az, amit a diktatorok csinalnak - oszd meg es uralkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!