Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szoltok Katy Perry dark...

Mit szoltok Katy Perry dark horse klippjéhez?

Figyelt kérdés

Mármint arra gondolok hogy tele van okkult illumináti szimbólumokkal,hórusz szeme,piramis stb...

Szerintem kicsit gáz

2014. jún. 7. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

gaga kisasszony elkezdte meglovagolni ezt az okkultista divathullámot, aztán neki ez nagyon begyere, látták a többiek is, és elkezdték majmolni(jay-z, katy perry, beyonce), és láss csodát, amihez már gaga hozzászoktatta a hallgatóit, az már a többieknek kitaposott út volt, és csak a siker jutott neki.

és itt van a konteós oldal, aki erre az egészre szép kis hoax összeesküvéselméleteket gyárt, hiszen az ő oldaluknak is meg kell élni a népszerűségből és a reklámokból, mindegy hogy semmi sem igaz belőle, a lényeg, minél több ember megnézze, mert csak az számít!

2014. jún. 7. 16:57
 2/15 anonim válasza:
42%
Ha már tehetsége nincs valamivel csak fel kell hívnia magára a figyelmet...Szerintem is gáz különben.
2014. jún. 7. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

amint válaszoltam a kérdésre, a rádióban pont ezt a számot kezdték játszani és a műsorvezető is erről beszélt amit kérdeztél!

véletlenek nincsenek, de ez már fölöttébb furcsa volt!

2014. jún. 7. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg oltári nagy belemagyarázás.

Ez csak egy divathullám és kész.

"Hórusz szeme, piramis" Ha én ilyen dolgokkal veszem magam körül akkor illuminátus vagyok vagy csak szeretem az egyiptomi dolgokat?

Sokan meg a pentagrammot hordják a nyakukban, pedig azt sem tudják mit jelent, csak divatból.

Régen az volt a "menő", amikor gondolkozó pózt vettek fel az emberek fotózáshoz és koponyát fogtak a fejükben.

De nem azért mert a Koponyák és Csontok titkos társasághoz tartoztak...

A lényeg, hogy ha tényleg az illuminatinak köze lenne ennek, akkor annak mégis MI ÉRTELME hogy mutogatják a jeleket? Leleplezni magukat vagy mi? Teljesen logikátlan.

A Maggi reklám emblémájában ott található a végén a kis "r" betű. Biztos annak meg az a jelentése, hogy reptoid, mi?

George Adamski

2014. jún. 7. 17:29
 5/15 anonim ***** válasza:
hát mindenkit hajt a kíváncsiság ezért megnézi így lesz több milliós nézettség.... én még nem láttam
2014. jún. 7. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Tudod, az emberek eléggé jelentős részének pont nem tűnik fel semmi azokból amikről te itt beszélsz. Csak egy nagy csillogó villogó Egyiptom felirat, a háttérben piramisokkal és egyiptomi istenekkel, vagy épp a szfinxszel. Hisz ezek mindenkinek eszébe jutnak, és ennyit még a paraszt ember is tud. Akiknek meg ilyen-olyan összeesküvések és hű de "gáz" dolgok szúrnak szemet egyből, azok nyilván érdekeltek a témában.

Szerintem jó klip és a maga a zene is tetszik. Az egyik hozzászólással kapcsolatban pedig megjegyezném hogy nem szeretem Lady Gagát.

2014. jún. 7. 19:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
GA hozzászólásával messzemenőkig egyetértek. Jóval valószínűbb, hogy az énekesek pontosan tudják, hogy a net bizonyos rétegeiben az illuminátus szimbolúmoknak kikiáltott jelképekkel tök jó ingyenreklámot csinálhatnak maguknak. És olyan emberhez csoporthoz is eljut a zenéje, olyan ember is növel ia letöltésszámot a videómegosztókon, aki amúgy a büdös életben nem nézne még csak rá sem.
2014. jún. 7. 23:32
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Katy Perry soha a büdös életben nem írt dalszöveget, a zenéhez sincs semmi köze, sőt mé a videóklipphez sem.

Mostanában az összes csinált előadó klippje televan illuminati, szabadkőműves jelképpel pl.: Rihanna, Madonna, Lady Gaga stb. és ez nem a véletlen műve.

2014. jún. 8. 00:26
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
#8: Igazad van, jól sejted a dolgot, valóban nem a véletlen műve. Szánt szándékkal építették bele ezekbe a klipekbe ezeket a jeleket, hogy meglovagolva a mostani, okkultnak nevezett divathullámot, még több nézőhöz tudják eljuttatni a reklámanyagot. Minél több ember látja, annál több a bevétel, tehát bármit felhasználnak, ami növel(het)i a nézettséget. A különböző szimbólumok pedig épp a nézettségnövelő kategóriába tartoznak, pont az olyanok miatt mint te is, akik egy görbe barna vonalba is mindenképpen galaxisméretű konteót akarnak belelátni.
2014. jún. 8. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:

"pont az olyanok miatt mint te is"

Jav.:

"pont az olyanok miatt mint a kérdező is"

2014. jún. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!