Szeretnék egy Aerosmith-es pólót, hol nézzek utána?
Ezzel csak az a baj, hogy kisvárosban lakom (Sárospatak), és egy nem túl nagy város (Sátoraljaújhely) is 12 km-re van tőlünk. Eddig a városban az egyetlen pólócsináltatós üzlet (Pólópont) úgy tudom, hogy bezárt, más meg nem nagyon van itt... A következő város Miskolc, 45 perc-1 órányira innen.
A netes rendeléssel meg az a problémám, hogy nem nagyon találok olyan oldalakat, amiken még él az eladás, vagy pedig lenne rajta Aerosmith-es póló. Van egy honlap, az USApolo, de nem merek kockáztatni vele, miután egy barátom rendelt onnan, és mondjuk M-est kért, de S-est kapott + a póló anyaga szerinte elég rossz minőségű. Vaterán pedig nem nagyon látok pólókat... Nos, emiatt is kértem én segítséget. :/
Az Aerosmith hivatalos honlapján az aerosmith.com -on is lehet reeengeteg pólót és más cuccokat rendelni! :D
Szerintem nézd meg ott is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!