X-epil teszt 2 fehér csík, utána két negatív teszt, de már egy hete késik. Ez mitől lehet?
A történet a következő:
jan. 3-án voltunk együtt párommal, megszakított védekezéssel.
Jan.15-én kellett volna megjönnie. Folyamatosan érzem, hogy meg akar jönni, de valamiért nem tud... Tegnap rászántam magam, és csináltam egy X-epil tesztet. Két hófehér csík jelent meg, aztán pár perc múlva eltűntek.
Ezután megittam kb. 1,5 liter vizet gyorsan, egymás után csináltam két tesztet, ezek viszont egyértelműen negatívok voltak.
Mindezek ellenére mégsem jött meg. Valaki írjon valami okosat!
Reggeli első (középsugaras) vizeletből szokás tesztet csinálni. Még akkor is ha valami csodatesztnek tartják a gyártók.
Úgyhogy holnap reggel újból teszt, majd pár nap múlva újból teszt, aztán orvos.
Közben próbálj meg nyugodt lenni. Forró fürdő, citromfű tea, vagy valami ilyesmi.
Köszi mindenkinek :) igen, kicsit stresszelek a vizsgáktól, most meg ugye a terhes-téma miatt is.
Az is benne van a pakliban, hogy a hormonok játszanak velem, mert 3 hónapig szedtem fog.gátlót, de abbahagytam a mellékhatásai miatt, azóta pedig elég rendszertelen a ciklusom.
Most viszont picit másabb, mint eddig, mert egyfolytában úgy érzem, hogy most meg fog jönni :S De mégsem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!