Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A meditációnak milyen haszna van?

A meditációnak milyen haszna van?

Figyelt kérdés
Már mint úgy értem, hogy pl. nyugtat? Igaz, hogy aki minden nap meditál az sokkal nyugodtabb?

2014. jún. 7. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha itt érdeklődsz, és nem a guglin saját önerőből keresgélsz írások, könyvek között, akkor számodra semmi!

itt csak trollok vannak nagyrészt, pont az ilyen kérdésekre várva.

sajnos ide jutott ez az oldal/kategória!

2014. jún. 7. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz, mint az imádkozásnak.
2014. jún. 7. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csillapítja a tudatot, nyugtatja az elmét és gyógyír a léleknek. De nézz utána jobban ha érdekel. Nem kell könyv hosszúságúan taglalnom egy olyan témát melyről ezer meg ezer könyv íródott.

Meditálni hasznos, mindenkinek kellene szerintem.

2014. jún. 7. 19:19
 4/5 Lionkind ***** válasza:

Próbáld ki és azonnal megérzed a hasznát. Találd meg a saját tapasztalataid alapján a "hasznát".

Meditációkor az egész lényed pihen, békét lel, nem tudom kihangsúlyozni mennyire szükséges ez ebben a világban. Néha amikor utána felállok szinte magasabbnak érzem magam vagy úgy mintha lebegnék kicsivel a föld felett. Ez szerintem azért van mert nagy adag energiát kapok (egy gyakorlat segítségével húzom magamba az energiát), de sima meditáció után is néha sokáig vigyorgok utána.

2014. júl. 8. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
energiaval tolt fel, ami nem tudni honnan jon! aztan ez az energia felebreszt egy kigyo nevu szornyet a gerinced aljan, es utana elszabadul a pokol!!!!!
2016. ápr. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!