A meditációnak milyen haszna van?
ha itt érdeklődsz, és nem a guglin saját önerőből keresgélsz írások, könyvek között, akkor számodra semmi!
itt csak trollok vannak nagyrészt, pont az ilyen kérdésekre várva.
sajnos ide jutott ez az oldal/kategória!
Csillapítja a tudatot, nyugtatja az elmét és gyógyír a léleknek. De nézz utána jobban ha érdekel. Nem kell könyv hosszúságúan taglalnom egy olyan témát melyről ezer meg ezer könyv íródott.
Meditálni hasznos, mindenkinek kellene szerintem.
Próbáld ki és azonnal megérzed a hasznát. Találd meg a saját tapasztalataid alapján a "hasznát".
Meditációkor az egész lényed pihen, békét lel, nem tudom kihangsúlyozni mennyire szükséges ez ebben a világban. Néha amikor utána felállok szinte magasabbnak érzem magam vagy úgy mintha lebegnék kicsivel a föld felett. Ez szerintem azért van mert nagy adag energiát kapok (egy gyakorlat segítségével húzom magamba az energiát), de sima meditáció után is néha sokáig vigyorgok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!