Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy erhetnem ujra el ezt az...

Hogy erhetnem ujra el ezt az allapotot?

Figyelt kérdés
Volt meg regebben osszevesztem apammal es aznap teljesen depis lettem csak fekudtem az agyban majd elaludtam igazsag szerint nem teljesen csak felig es egy csomo kosza gondolat ellepni mintha valaki mas beszelt volna hozzam a sajat elmemben nem tudom pontosan mit mondot de ugy ereztem fel kell allnom es mennem kell valamerre es hihetlen erzes fogott el korabban meg mist is csak a gondok foglaltak le ,de akor abban a pillanatban megnyilt bennem a jelen csodalata egy szemlove valtoztam at es mindent ,mindenkit csodaltam akora szeretet jart at.De ez nem tartott sokaig max masnapig ugy gondolom hogy az egom megint at vette az iranyitast onmagam felet. Szerintettek miert tortent mind ez ?Mit tegyek hogy ujra elerje szinte mindennapossa valjon ,kepes lennek aldozatot is hozzni erte ha nagyon melyponton leszek megint elerhet ujra ?
2014. máj. 25. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Eckhart Tolle
2014. máj. 25. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez az angyali jelenlèt tiszta jele. Amikor szeretet jàrt àt, a vèdôangyalod megölelt. Fekvèssel, önmagadba mèjülve idèzted elô vèdôangyalodat. Hogy ùjra kapcsolatba lèpj vele, feküdj az àgyon, becsukott szemekkel ès szedj magadban össze minnèl több szereret èrzèst. Vannak akik mèg làttàk is angyalukat. Èn is pròbàltam, de nekem ijesztô volt, ùgyhogy abba hagytam, mert dèmont is lehet elôidèzni..de a szeretet èrzès akkor fog ùjta testeden àtjàrni, ha ùjra szomorù leszel.
2014. máj. 26. 00:42
 3/3 anonim válasza:

Utcso

Jo mese volt

2014. aug. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!