Ezt az állapotot hívják lidércnyomásnak?
Figyelt kérdés
Volt,hogy tudtam,hogy fent vagyok,de nem jött ki hang a számon,nem tudtam mozdulni,remegtem,éreztem valami jelenlétét és tudtam,hogy ha odanézek valami látni fogok. Ezért nem néztem oda. Az ilyen eseményeket hogyan lehet elkerülni ?2013. máj. 25. 20:18
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem alvásparalízis, olvass utána, ott megtudhatod, hogy mitől lehet.
2/8 anonim válasza:
"nem tudtam mozdulni" "tudtam,hogy ha odanézek valamiT látni fogok", ha látószögön belül lett volna ott valami, akkor azt láttad volna, még ha a szemeddel nem is fókuszálsz rá...szóval nem volt ott semmi, mert ha akartál se tudtál volna oda fordulni.Ez alvásparalízis.A lidércnyomás ennél durvább kicsit :) Lidércnyomásnál érzed, hogy vízbe folyt téged valaki, vagy csak szimplán meg akar folytani,esetleg epilepsziás roham tör rád annak a valaminek a jelenlététől és nem csak hidegrázás szerűen remegsz, hanem durvábban.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 26. 11:45
6/8 anonim válasza:
nekem olyan szokott lenni hogy félálomban vagyok és nem tudok megmozdulni lélegezni is nehezen mintha valaki így nyomna engem és erőlködéssel tudok rémülten felkelni csak
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó válaszoló! Igen,nekem pont ugyan ez van csak máshogy fogalmaztam meg. Ne ijedj meg,hanem próbálj végig nyugodt maradni és fogd fel,hogy csak paralízis. Én már rájöttem,használ.
2013. jún. 11. 20:39
8/8 A kérdező kommentje:
Mentek a zöldek amúgy :)
2013. jún. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!