Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet minden...

Szerintetek lehet minden emberen lelkileg segíteni?

Figyelt kérdés
Nem véletlenül írom ezotériába, mivel a lelki gyógyításra is gondolok. Mindenféle válasz érdekel, nem szándékozom túl definiálni a kérdést.

2014. máj. 25. 16:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

En tanultam csoportterapiat es a kovetkezoket tudom mondani:

Valoban nagyon sok (van aki szerint 90% is) betegseg pszichoszomatikus eredetu.

A legtobb embert ami nyomasztja azt fel lehet tarni csakhogy... ez sok ido es rettenetesen nagy akarat. Nekunk ket alapszabaly van: 1) csak azon tudunk segiteni aki segitseget ker 2) en meg tudom mutatni az utat de attol meg neked kell vegigmenni rajta. Es ez a legtobb embernek borzaszto nehez. Nekunk sajatelmenyben kotelezo volt es a lelki gyogyitasra nincs fajdalomcsillapito. Ha a fogorvosoknak is ugy irnak elo a sajatelmenyt mint nekunk, nem lenne egy sem.

Ettol meg a kifejlodott betegsegekre gyogyszert igenis kell szedni.

Ha azt hiszed hogy ilyen "kepzelje el hogy meggyogyult" modon meg lehet gyogyulni, rohognom kell.

2014. máj. 27. 06:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Az agykontroll az autogen trening nepszeru, rettenetes sok maszlaggal felontott valtozata. Jartam agykontrollra nagyon, nagyon regen es tanultam autogen treninget is tehat elso kezbol beszelek. Talan nem meglepo ha azt mondom, hogy az autogen trening is a) alkalmas pszichomatikus betegsegek gyogyitasara, kulonosen a stresszbol fakadoakra b) rettenetesen valoszinutlen hogy pl. rakot gyogyitanal vele mint az agykontroll allitja c) az autogen treninget nem fogod 40 ora / 4 nap alatt elsajitatni de nem am. Tipikusan egy felev kell hozza, netto ugyan kevesebb mint 40 ora, de attol meg meglehetosen karakterisztikus hogy valaki ezt negy napba akarja belesuriteni. Ezek a dolgok nem mennek gyorsan.
2014. máj. 27. 06:37
 23/24 A kérdező kommentje:

Érdekes amit ír az utolsó két válaszoló.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2014. máj. 27. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Az nem ket valaszolo hanem egy :D csak eloszor a kerdesre valaszoltam es utana reagaltam a valaszokra.
2014. máj. 27. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!