Valakinek sikerult lelkileg felemelkedni?
En amiota jobban belastam a keleti vallasokba es filozofiakba nagyon kiszelesedet a latokorom konnyebben rajovok dolgokra es arra legfokent hogy nem a testem az igazi enem hanem annal felsobbrendi lelki leny vagyok.Valamikor sikerul elerni hogyvteljes a jelenven elek es ugy eltudok csodalkozzni a vilagon es ekkor erzem azt hogy semmibol nem szenvedek hianyt igaz nem tudok meg fogni egy oziket hogy haza vigyem es ezzel kitulajdonitsam magamnak es azt teszek vele amit akarok de tudom hogy ez nagyon nem korret nem szukitem le igy szemleletembolyan szintre hogy birtokolni akarok valamit vagy valakit de megus ugy erzem hogy a vilagegyetem resze vagyok mindenhez kozom van a fakhoz a szelhez az emberekhez .Az legnagyobb baj hogy rossz nyugati neveltetes aldozata vagyok es szinte a tudatalattimba van programozva ez a tipikus pesszimista felfogas amikben sok ember is szenved szerencsere valahogy a sors erre az utra teritet hogy a keleti metalitassal felvegyem a harcot az hetkoznapi es nem hetkoznapi problemakkal szemben es persze onmagammal szemben leginkabb ugy erzem magam mint akinek a belsojebben egy iszonyat nagy forradalom zajlik az uj es regi enem kozott es felek ,hogy vegul vissza terek onpusztito eletformamhoz es ezert is kernek tanavsot.
Elnezest kerek a helyesirasi hibaert es a hosszu szovegelesert!
Tudod kérdező ez a gondolatod-""a vilagegyetem resze vagyok mindenhez kozom van a fakhoz a szelhez az emberekhez..""
nem egyszerűen szép volt hanem igaz is.
A világunkban a fantázia dús emberi csődtömeg miatt, nagyon sok fikció kering....fikciók? NEM.- inkább úgy fogalmaznék, hogy hazugságok vagy téveszmék vagy bigott már elmebajt súroló rögeszmék.
A legszomorúbb az hogy a tudósok is csatlakoztak részben a saját maguk alkotta és tudományosnak hirdetett fikcióikkal, másrészt átálltak a babonaságokat terjesztő misztikusok oldalára, ami még rosszabb hogy önmaguk is gyártják az intelligens tervezőket univerzumi mérnököket akik az életet alkották persze szerintük...c...c...c..
egyet nem vett egyik se figyelembe az a Földet amin élünk amelynek az életet köszönhetjük-- azt inkább pusztítja az ostoba ember épp úgy mint saját faját!
Az összesből csak a Földünk és annak fantasztikus energiáinak létezése, a Teremtésük aktusa és a minden élet lelke az ami igaz, amely viszont megtér a Földhöz.
Éld az életedet kérdező egyszerűen és a boldogságra a szép nyugodt élet megteremtésére törekedj, hogy minél tovább élhess mert az élet egyszeri és megismételhetetlen!
A bolygónk maga a csoda és fantasztikus és épp így az élet keletkezésére is ez mondható, de nem több, mint az anyag fejlődése egy elektro-fizikai reakció sorozat eredménye.
Nincs túlvilág, se alvilág se pedig alvilági lények és nincs mennyek országa, nincsenek szellemek se angyalok, nem igaz a feltámadás se pedig az újra leszületés!
ez az igaz amit írtál--"a vilagegyetem resze vagyok mindenhez kozom van a fakhoz a szelhez az emberekhez..."""
A létezés fantasztikuma - Blogger.hu (olvass bele elejétől)!
Mert minden atomokból képződött elektro-mágneses reakcióknak köszönhetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!