Hajnalban ti is láttok fénycikázásokat minden éjjel
vagy csak én?
Figyelt kérdés
lefekvés idő befekszem az ágyba ha nem vagyok fáradt nézem a plafont relaxálok csak ekkor mindig látok dolgokat
fénypontok cikáznak,van ritkán amikor apró fénypont jelenik meg de csak 1-2 mp-re,néha hullámokat is látok és ha olyan állapotban vagyok pl: Alfa akkor be is tudom szívni ezeket az energiákat, hullámokat szívni és akkor néha olyan mintha lapos lennék dobálhatom magam képzeletben ide oda,amit elképzelek valosághűen látom pl ember ilyenkor bele is mehetek a bőrét simogathatom vagy beszélgetek vele meg repűlhetek, 1 mm és 1km széles is lehetek nagyon fura de jó játék így szemlélni magam olyan mintha a lelkemből néznék a testemre.
nem bírom sokáig 5-10 percig csak mert nagyon intenzív kezd lenni az egész ilyenkor nem tudok csak egyszerűen sodródni az árral mert túl nagy a káosz a fejemben.
(sokáig kell nézni egy pontot a falon 10-30 percig és nem szabad ekkor moccani sem és figyelni kell a légzést néha a nagyon kis levegővétel segít).
valaki hasonlót átélt már? (mert elég érdekes a téma gondolom nem csak nekem)
2014. máj. 14. 00:22
1/9 A kérdező kommentje:
F/18
2014. máj. 14. 00:24
2/9 Művész Úr válasza:
Ez egy jel lehet hogy kapcsolatba akarnak lépni veled,mindenesetre ne terjeszd ezt a dolgot az interneten se máshol,ha érdekelnek ezek dolgok írj privátba.
2014. máj. 14. 00:53
3/9 anonim válasza:
Az alvásnak több fázisa van, az álmodás túlnyomórészt a REM fázisban történik. Jellemzője a gyors szemmozgás, szabálytalan légzés, a mozgatóizmok átmeneti lebénulása (alvásparalízis). Egy készülék a gyors szemmozgás érzékelése esetén jeleket küld az alvó személynek (például fényvillanásokat a szemhéjra), aki ezt érzékeli és tudatára ébredhet.
2014. máj. 14. 06:55
4/9 anonim válasza:
Engemet is érdekelnek ezek a dolgok!
2014. máj. 14. 11:37
5/9 A kérdező kommentje:
Művész úr ment a privát és megfogadom a tanácsodat miszerint ne terjesszem a spirituális élményeimet! :)
2014. máj. 14. 12:54
6/9 anonim válasza:
Anyám hol vagy?:D csukd be a szemedet erősen kb. 1-2 percig, ha fura fénypontokat látsz irány a szemorvos! :)
2014. máj. 14. 19:32
7/9 A kérdező kommentje:
jolvan te se értesz engem hülyének akarsz beállitani takarodj innen!
2014. máj. 14. 20:19
8/9 anonim válasza:
#7 Pont, hogy értelek az egyik ismerősöm is ugyanezt írta le annó után rosszabbodott a látása később már szemüveget viselt. Ej mindig ez van, ha az ügynök jót akár rosszra veszik mostantól azért sem leszek jó. :D
2014. máj. 14. 23:14
9/9 A kérdező kommentje:
a szemem még míndig jó és nagyon élesen látok nincs bajom de ha lesz akkor irok egy üzit! a fény nem a szememből jön ha látnád amit én te is ezt mondanád:- úristen ezmeg mi volt? az meg mivolt? te is belennél tojva ne hogy azt hidd hogy nem! energia jelenlétét is érzem de veled nem szeretnék erről többet társalogni! tegyük fel hogy a te nézőpontod + jelű az enyém - és ebből szikra lesz ami nem más mint veszekedés arról hogy kinek van igaza!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!