Van ilyen spirituális könyv?
tudatos álomról ahogy olvastam, azt írják h megélhetsz tudatosan szituációkat, benne lehetsz helyzetekben. Na meg hogy önismeret is, a felsőbb én felé tehetsz kérdéseket és választ kapsz.
Tényleg létezik ilyen ? Vagy ez nem is tudatos álom hanem asztrál utazás, meditáció ?
Kipróbáld magad így helyzetekben ezáltal önismeretre tennél szert. Vagy pl olyanra gondolok, h amit élőbe nem csináltál vagy nem mertél, így fejben felkészülsz egy dologra, mintha megálmodnád, így megtudod mit hibáztál s mi lett volna a jó.. és később ,akkor, abban a helyzetben már úgy cselekszel élőben hogy tudsz, és nem lesz ismeretlen.
Magyarul hogy így fejlezd magad. Van ilyen ? engem a személyiségfejlesztés része érdekel. meg hogy egyáltalán van e ilyen könyv, tudatos álomba, amivel ezt el lehet sajátítani.
Normál tudatállapotokban is tehetsz felkérdéseket.
De szerintem egyik állapotban sem lehetsz biztos abban hogy honnan érkezett a válasz.
Google.hu =
alkotó álom pdf
erre keress rá ez a legjobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!