Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Túl sok álmomra emlékszem...

Túl sok álmomra emlékszem mostanság. Félelmetes, mert mostmár kezdenek összemosódni a mindennapjaimmal. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Ugyebár egy embernek éjszaka nagyon sok álma van, viszont én éjszakánként 5-6 álmomat megjegyzem, és napokig fel tudom idézni. Ez az állapot pár hete tart. Főként a mindennapjaimmal kapcsolatosak az álmok, újraátélem a történteket, megoldog problémákat, beszélek elhunyt hozzátartozókkal akikről előző nap esetleg szó volt.

Valakinek hasonló élményei? Egy idő után elmúltak? Mi lehet erre a gyógyír?

Nem eszek lefekvés előtt erősen, nem eszek sok hagymát (mert már azt is mondták, hogy attól lehet), nem vagyok bélférges, akkor rémálmaim lennének.. Kicsit aggódom, mert néha nem tudom, hogy megtörténtek a dolgok, vagy csak álmodtam.....

2014. máj. 5. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
te aztán komoly cuccot szívhatsz :DDD
2014. máj. 7. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:

ááh, nem is tudod milyen keményet...:)

Amúgy normális választ valaki..? :)

2014. máj. 7. 10:49
 3/4 anonim válasza:

Ez önmagában nem probléma, az álmok egy része pont arról szól, amit leírtál és ez így helyes. Ha viszont ezzel kapcsolatban szorongás alakul ki, vagy nyomasztó maga az álom, az komolyabb problémára is utalHAT. Ezt így nem fogjuk tudni itt megmondani. Ha nem múlik el (tehát nem tudod magad megoldani azt a problémát, ami a feszültséget okozza, esetleg nem is tudsz a problémáról), akkor érdemes pszichológust felkeresni. Nyugi, nem csak bolondok járnak oda!

:-)

2014. máj. 25. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komoly választ! :) Mostanában úgy érzem, hogy normalizálódott a helyzet. Határozottan el tudom választani a valóságot az álomvilágtól. :) Azt hiszem megoldottam a problémámat. :) Volt ebben egy nagyon nagy adag szorongás, egyetemi problémák, stb... mostmár normalizálódott :)
2014. máj. 26. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!