Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy éreznéd magad, ha kiderül...

Hogy éreznéd magad, ha kiderülne hogy semmi sincsen, mindent mi gondolunk?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy olyan anyagi objektumok is viselkednek anyagtalan hullámként, mint részecskék, atomok, molekulák. Ezt még nem tudjuk, hogy miért.

Vajon mi alakítjuk megfigyelés révén a világot anyaggá vagy pedig egy számítógépes szimulációban élünk egy Mátrix-féle álomvilágba ?

Mi van ha végül kiderülne, hogy valójában SEMMI SINCSEN !! Minden az égvilágon csak illúzió, az anyaggal, a térrel, a dimenziókkal és mindennel együtt. Hogyan befolyásolná ez a világképedet ? Hogyan gondolkodnál ezek után? Szkeptikusok véleménye ugyanúgy érdekel, mint szakértőké és ezotérikusoké

2014. ápr. 23. 21:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Figyu, a #20-as kijelentésed után szerintem megegyezhetünk abban, hogy végeredményben gyakorlatilag ugyanarról beszélünk, ugyanúgy látjuk a világot, csak az átlagember anyagnak nevezi azt, amit te illúziónak hívsz. Innentől minden a helyére kerül, és szent a béke :)
2014. ápr. 28. 19:47
 22/27 anonim ***** válasza:

Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy rég tudom: irgalmatlanul sok a hülye ember. Meg azt,hogy a Logika magában hordja a buktatóját.

Maximális szerencsém az,hogy nem tudnak megfosztani a hittöl,mert ha van aki egy pillanatra képes megingatni,elbizonytalanítani,akkor eszembe jut: hiszen nekem csodálatos látomásom volt már 5 éves koromban,amikor még ha akartam volna se tudtam volna foglalkozni Ezotériával,és semmivel a tapintható világon túlival. Azonkívül 30 - írd és mond - harminc évemet előre megálmodtam.Ezt se én akartam. Nem valószinű,hogy foglalkoztam ilyen gondolatokkal akkor,s csak mikor az élet mindazt megcsinálta amit az az álom előre jelzett,akkor bámultam,mint ló a moziban.

Tehát nekem már jöhetnek akármi szédítéssel,nem szédülök

Ennél nagyobb örömöm is van: Az,hogy biztosan tudom: Nem csak engem ajándékozott meg Isten ilyen teljes értékű bizonyossággal.

2014. ápr. 28. 20:14
 23/27 anonim ***** válasza:

"Meg azt,hogy a Logika magában hordja a buktatóját."

Erre tudnál legalább egy példát is írni?

2014. ápr. 28. 20:17
 24/27 anonim ***** válasza:

Mért csak egyet?! Mért nem akarsz sokat?

Ha ismernéd a tudományokat És történéseit,legalább olyan kevéssé,mint én akkor tudnád,hogy valamely következő idő tudósai megcáfolják az előző tudós/tudomány eredmányeit.

2014. ápr. 29. 06:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt nekünk tanították is. Annó
2014. ápr. 29. 06:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy igényű, nekem egy példa is elég :) De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor hozhatsz sok példát is. Kíváncsian várom.
2014. ápr. 29. 06:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Idefigyelj te jó ember. - Ha ugyan nem asszony vagy.- Mikor közhasználatba akarták állítani a vonatot,voltak tudós bácsik akik ellenezték,mert: "Ha az a vaspatipa 30 km.-el száguld akkor kimarad belőle a levegő,s az emberek ott fulladnak meg"

2. A tejcit ős idők óta jó,tápláló eledelnek mondták,napjainkban nagyot változott ez a vélemény.

3. 10 éve se volt talán . Mondták nem jó tojást enni,mert koleszterint csinál. Később ezt is megcáfolták.

Nem tudom hány éves vagy ,100 vagy csak kettő,három,én ezt a témát befejeztem. Ha még további elégedetlenséged van kutakodj Newton állításai és az arrról szóló újabb ismeretekről.

2014. ápr. 29. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!