Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A fizikai világ és az álomvilá...

A fizikai világ és az álomvilág párhuzamosan fut egymás "mellett"?

Figyelt kérdés

Sokszor volt már olyan tapasztalatom, hogy álmodtam valamit - ez pl a reggeli órákban történt meg főként - és tegyük fel az volt z álomban hogy valaki visz pl. egy tálcát a kezében és véltlenül megcsúszik és elesik és a tálca a földhöz csapódik.

Ebben a pillanatban pedig felébredek pl. a konvektor kattanására. Tehát z álombéli földre érkezés úgy lett "időzítve" hogy pont akkor kattant ébrenlétben egy nagyot a konvektor.

Többször is volt már ehhez hasonló, ebből vontam le ezt a következtetést

2014. ápr. 19. 21:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
zsír :)
2014. ápr. 25. 09:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Ja :)
2014. ápr. 27. 19:00
 23/26 anonim ***** válasza:

Igen, párhuzamos fut. Valami.

Belső monológnak nevezném, áttételesen az álmokat is.

Ha meditálsz sokat, majd rájössz, hogyan lehet ezt megfordítani, és akkor hatással lehetsz a világra. Ezt hívják teremtő képzeletnek, mágiának, azonnali kívánságteljesülésnek. ;)

2014. máj. 31. 07:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, az ugy müködik, vizsgálták fizikusok, hogy a fényhullám visszaverődése hamarabb létrejön az időben mint ahogy a fény odaérne hogy legyen honnan visszaverődnie, szóval egyszerre van két helyen, és a számunkra későbbi helyen van ELŐBB. Jó szórakozást :)
2014. máj. 31. 07:44
 25/26 anonim ***** válasza:
üdvözöllek kérdező! Nem tudom,hogy a két világ párhuzamos-e,de az biztos, hogy az évek során,álmaimban,különös világokba nyertem pillantásokat... Itt nem mennék bele,de szerintem,az ember a kulcs,-e világokhoz! Ha érdekelne a tapasztalatom, írj privátba. Szép napot! :)
2016. jan. 14. 04:26
 26/26 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés, de ha érdekel még ez a téma( többek között erre a specifikus kérdésre is a válasz) olvasd el Freud Álomfejtés c. Könyvét! Minden (talán több is mint ami érdekelhet) benne van a témával kapcsolatban :)
2022. máj. 3. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!