A fizikai világ és az álomvilág párhuzamosan fut egymás "mellett"?
Sokszor volt már olyan tapasztalatom, hogy álmodtam valamit - ez pl a reggeli órákban történt meg főként - és tegyük fel az volt z álomban hogy valaki visz pl. egy tálcát a kezében és véltlenül megcsúszik és elesik és a tálca a földhöz csapódik.
Ebben a pillanatban pedig felébredek pl. a konvektor kattanására. Tehát z álombéli földre érkezés úgy lett "időzítve" hogy pont akkor kattant ébrenlétben egy nagyot a konvektor.
Többször is volt már ehhez hasonló, ebből vontam le ezt a következtetést
például... akár ez is lehet, de mindenesetre valamiféle "időhurok" ebben a ludas :D
azt egyébként jó hogy tudjátok hogy kvantumszinten az idő nem olyan egyenletesen előrehaladó mint "egyébként", hanem "kettőt előre, egyet vissza" módon lépked
"nincsenek itt dimenziók, max az agyadban"
Rátapintottál a lényegre, még ha a kérdés önmagában valóban magyarázható a külső inger álombeli manifesztációjával.
15-ös!
hát ha ilyen különösen működik az agy... akkor is ey óriási átverés "áldozatai" vagyunk!
Különös dolog ez az élet nevezetű illúzió! :)
ok, köszönöm a válaszokat! mentek a like-ok nektek, még a trolloknak is, pedig nem érdemlik meg (max egy virgácsot a kis popsijukba a húsvéti nyúltól :D ). :)
kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek
"Különös dolog ez az élet nevezetű illúzió!"
Az is különös, hogy képes vagy biztosan dönteni egy bizonytalan kérdésben(akozmizmus). Ez butaság. De higyj, amit akarsz. Amíg nem terjeszted, senkinek sem árt.
akarja a fene terjeszteni. én boldog vagyok így mert sok érdekeset tudok a világról... megvan a jogom a kérdezésre, ezért fel is tettem. az viszont érdekes hogy milyen zsigeri indulatokat tud kiváltani egy egyszerű, ártatlan kérdés.
:)
(talán mégis van benne valami?)
"megvan a jogom a kérdezésre,"
Igazad van.
"ezért fel is tettem."
Mi pedig válaszoltunk.
"az viszont érdekes hogy milyen zsigeri indulatokat tud kiváltani egy egyszerű, ártatlan kérdés. "
NEm tudom, hogy kinél váltott ki ilyen "zsigeri indulatot" a kérdés. De mindegy, mindenki máshogy ítéli meg a dolgokat.
"(talán mégis van benne valami?)"
Lehet. Én viszont a bizonytalan, egálban levő dolgokban inkább vagy agnosztikus, mint valamelyiket védjem. Legfeljebb érvelek mellettük, de itt érvet sem tudok nagyon felhozni. Ha egy illúzióban élnénk, akkor sohasem jöhetnénk rá, hogy tényleg ott élünk. Ha pedig nem élünk illúzióban, akkor szintén nem jöhetünk rá arra, hogy nem élünk illúzióban, mert konkrétan nincs mire rájönni. Ez az én álláspontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!