Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy 666?

Mit jelent az hogy 666?

Figyelt kérdés
egyik osztálytársam írja mindenhova meg ilyen csillagot bekarikázva, és kérdeztem és nem akarja elmondani. valaki elmagyarázza nekem?

2014. ápr. 15. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lepontozhattok, de attól a Sátánisták még nem lesznek rosszabb emberek a keresztényeknél, és nem lesznek gonoszabbak a zsidóknál, nem lesznek alávalóbbak bármely más vallást követőknél.

Csak persze a filmekból, meg a kereszténységtől áradó történetekkel meg elképzelésekkel találkozik a hétköznapi ember, de ahhoz már lusta és/vagy ostoba, hogy utána is olvasson.

A Sátán nem egy létező, természetfeletti "isten", hanem s Sátán te magad vagy. Szeresd a sátánt, tégy jót a Sátánnal, szeresd magad, tégy jót magadnak.

De itt van egy idézet a Sátáni Bibliából:

The Satanic Bible. Avon, 27. o:„Mondd saját szívednek: Önmagam megváltója vagyok!”

Satanism - A Taste for the Dark Side. Christian Research Journal, 2. o :„… követői nem imádják az Ördögöt”

Itt egy idézet wikipédiáról:

Jelen vallásban Sátán nem egy konkrét, létező istenség vagy démon, mely imádatot igényel. A sátánisták nem imádnak semmilyen természetfeletti lényt. Sátán az erős, független egyént jelképezi, aki saját erejéből él. A sátánista önmaga megváltója, nem külső erőtől várja azt.

És megvannak a saját bűnei és törvényei, például:

A sátánizmus tizenegy törvénye,

harmadik törvény:

Más birtokán tanúsíts tiszteletet, különben ne menj oda.

ötödik törvény:

Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak nem kapsz erre jelzést.

kilencedik törvény:

Ne árts kisgyermekeknek.

Lex tailonis:

"az önkényes gyilkosság vagy testi sértés tiltott, de ha a sátánistát egy személy bántalmazza avagy megpróbálja megölni, ő a lex talionis értelmében hasonlóképp megtorolhatja a tettet. A nyilvánvalóan tiltott tettek közé tartozik a tolvajlás és a csecsemők bántalmazása."

És végszó az emberáldozatokról:

"Az élet tiszteletéből fakadóan a sátánista soha nem hajt végre emberáldozatot. Hasonló szabály vonatkozik az állatáldozatokra is. A sátáni rítusban szigorúan tilos állatot vagy csecsemőt feláldozni (bántalmazni)"

Szóval mi is olyan szörnyű bennük?

2014. ápr. 16. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
#2 best comment of the year :D
2014. ápr. 19. 06:52
 13/13 anonim ***** válasza:

te tudod,hogy a kérdező is tud hottentottául,vagy csak ezt a tudásod akarod csillogtatni sokak előtt?!

Nekem ettől vagy utálatos.

2014. ápr. 19. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!