Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sátánisták a médiában?

Sátánisták a médiában?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=ZQ0stYqBsZI

Miért van ennyi ördögimádó? Azt akarják hogy szenvedés legyen? Vagy mi a céljuk? Az ördögimádatnak mi a normális magyarázata?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pwgvW..

2014. ápr. 7. 12:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
16:07 reklámozzák a sátánt?... Meg am ezt nem mindenki veszi észre. Én se vettem alapból észre.
2014. ápr. 7. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most nem azért, de a Sátán eddig megölt vagy hatvan embert (abban is részt vett Isten, hiszen engedte is neki - tevékenyen!)

Isten meg több milliót, többeket különös kegyetlenséggel, rengeteg ártatlant (sőt, jóformán egy-két bűnöst, és 99%-ban ártatlanokat). Csak gondoljunk pl az egyiptomiakra, ahol az összes elsőszülött fiút leölte, amikor ő keményítette meg a fáraó szívét - de komolyan elhisszük, hogy bármi köze volt annak a rengeteg gyereknek (sok-sok csecsemőnek!) ahhoz, hogy a fáraó mit tesz? Aztán nézzük meg az Özönvizet. Ott is mindenki gonosz volt? Minden ember? Minden állat? Holott mindenkit elpusztított, pláne, hogy "kellemes" fulladásos halállal. És még sorolhatnánk,

Na, ki a rossz fiú a csapatban? :D

Ha már vallásos vagy, nézd meg a Bibliát is - most az, hogy le van írva, hogy a Sátán rossz, az Isten meg jó, mi a bizonyíték? Csak egy propaganda anyagot látsz, és te bedőlsz neki? Ügyebár, tudjuk, hogy pl az Észak-koreai vezetők is milyen "jók" - nézz csak meg egy ottani újságot. Csupa istenítés, csupa jó dolgot tesz - közben az egész népét nyomorba, tudatlanságba dönti.

De komolyan - ha a propaganda szövege is több milliós gyilkosságokat - sőt, egyenesen népirtást! kénytelen bevallani, mi lehet a valóság? Hiszen erősen saját tapasztalatból tudjuk, hogy a propaganda mindig sokkal jobbnak tünteti fel az adott személyt, mint amilyen a valóságban...

Tehát, isten mit tett ellenünk? Legalább egyszer, egy családot kivéve a teljes fajunkat, szinte az összes földi élőlénnyel együtt kiirtotta. Egy ország összes elsőszülött gyerekét megölte. Városokat, benne az ÖSSZES lakossal elpusztított. Embereket zavart meg, embereket csonkított meg, tétlenül nézte az emberek szenvedését, halálát. Ja, és ne feledjük el a végítéletet, amit szintén Isten fog ránk szabadítani, hogy ismét megölje a népesség nagy részét - legtöbbet különös kegyetlenséggel, hogy aztán örökké tartó szenvedésre ítélje. Köztük rengeteg olyat, aki senkinek sem ártott, csak nem ismerte el a jogtalan hatalmat!

Sátán mit tett? Megölt hatvan embert (Isten propagandája szerint, ami mindig jobban befeketíti a másik felet, tehát szkeptikus vagyok). Felemelte az embereket a tudatlan, állatias sorból, megadta nekünk a gondolkozás lehetőségét, azt, hogy szabadok legyünk, és nekünk tetsző életet éljünk ahelyett, hogy bábok lennénk.

Na, ez az ördögimádat tárgya. Nincs rá bizonyítékod, hogy a pokolban kínoznák az embereket (ügye, a propaganda anyag az egyetlen, amit elmondtak).

Ja, és ateista vagyok, csak hogy könnyebb legyen a lepontozás :D

2014. ápr. 7. 17:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát innen nézve logikus. Nem voltam elfogult úgyhogy elolvastam. Van benne realitás. Szerintem am alapjaiban azt nevezték anno sátánistának aki nem ismerte el hogy az egyház a világ ura. Ehhez hozzáfűztek néhány szörnyűséget ami rajtuk maradt. Am hát az ószövetség tényleg kb gyilkolásról népírtásról szól. Az új meg jézus megkínzása és halála. szóval nem egy gyerekmese. Nagyon véres. Mindenesetre fura. Tényleg lehet benne valami csavar.
2014. ápr. 7. 17:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Pl Káin és Ábelnél is Iten provokálja a testvérpárt. Meg valamelyiknek az egész családját leöli hogy hisz még benne? Meg hasonlók. A sátán meg kb szabadságot ad ráadásul fényt és tudást amit isten megtilt. Nem engedi hogy egyen az ember a fáról.
2014. ápr. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!