Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg igaz? (többi lent)

Tényleg igaz? (többi lent)

Figyelt kérdés
most olvasgattam az interneten .. és olyasmit olvastam hogy "10 rém történet amit éjjel nem érdemes elolvasni" és utána keresgéltem egy kicsit .. és vannak olyan képek és videók amik rosszul létet, és öngyilkossági ösztönöket okoznak. ez tényleg ilyeneket? Pl ezek a képek (smile.jpg, suicidemouse.avi, Jeff the Killer, Candle Cove,) én az egyiket nézztem meg de azt sem végig azt a cnadle cove-t .
2014. ápr. 6. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség.. jó, lehet, hogy egyes agyilag ténylegesen beteg embereknél ilyet vált ki, ki más max rosszat álmodik és kész, semmi több.
2014. ápr. 6. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
és ezek ijesztők vagy mi?
2014. ápr. 6. 23:38
 3/4 Laylah ***** válasza:
Szerintem puszta pszichológia. Van az az kép, az "ebay elátkozott képe", azt is mondták, hogy jaj, ne nézd meg, félni fogsz, szorongani, stb. Megnéztem többször is, elemezgettem, szerintem egy szimpla festmény.
2014. ápr. 7. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A hiszékeny primitív embereknél okozhat ilyet a kérdés az, hogy te is ilyen vagy?
2014. ápr. 7. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!