Elmerjem hozni a halott mamám ágyát?
Figyelt kérdés
Pár hónapja halt meg a nagymamám és szeretném elhozni az ágyát amin meghalt és nagyon sokat feküdt rajta. Szerintetek elhozzam?2014. márc. 24. 20:37
1/8 anonim válasza:
Én nem merném.
De ha Téged nem zavar,akkor nyugodtan.
2/8 anonim válasza:
halott dolgait soha ne hord vagy használd, sokan nem tulajdonítanak neki semmi jelentőséget, de szerintem a lelkednek és a tudatodnak sem tesz jót, hogy egy halott dolgát használod, pl az ágyát, amin meghalt.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, végülis a nagymamád volt, nem egy idegen, ismeretlen élettel.
4/8 anonim válasza:
Ha olyan jó, és antik, és szép és kényelmes, akkor nyugodtan. Ha meg megnyugtat a tudat, hogy általad szeretett nagyanyád is abban az ágyban aludt, és ez kissé "visszahozza" neked, akkor pláne.
5/8 anonim válasza:
Ne hozd el! Mit szólnak majd az örökösök, ha megtudják?!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Nem tudom valami visszatart.. Nem félelem csak nagyon rossz lenne az a tudat, hogy ezen az ágyon halt meg. Jobb lesz, ha nem hozom el. :/ Az utolsót nem nagyon értem.
2014. márc. 24. 22:02
7/8 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy hogyan gondolsz a nagymamádra. Ha úgy, mint egy emberre, aki meghalt, és ezen az ágyon halt meg. Tehát az ágon egy halott feküdt, ami éppen a te nagymamád-akkor én sem hoznám el.
De ha úgy gondolsz rá, mint a szeretett nagymamádra, akinek emlékét őrzi magában ez az ágy. (kicsit groteszk, nem úgy értem). Vagy gondolj arra, mintha még élne, és a hálószobájában lennél, miközben ő az ebédet csinálja. Hirtelen elálmosodsz. Az ágy pedig hívogat. A mamák ágya általában kellemesen hűvös érzetű. Nem tudom miért. Na szóval az ágy hívogat, és te meg belefekszel. Olyan jó puha, és hideg. Bocsi, de most muszáj lefeküdnöm egy ágyba.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem hozom el úgy döntöttem.
2014. márc. 25. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!