Másfél évesem beszélget a halott nagyapjával?
Másfél évesen mondja ott szőnyeg géza papó marci fél.
kérdezgetem és tud rá válaszolni, nagyon sokat beszél. de csak első alkalommal mondta, hogy fél, azóta már köszön és bólogat,közben igen vagy nem
Ez nagyon rémisztő így :(
Hát én próbálok nem hinni ilyesmiben, de az tény, hogy a gyerekek fura kis lények.. És igen ha valaki láthatja a szellemeket azok a gyerekek, a picik. Mondjuk ha ez mind így van, akkor én le se mernék feküdni, én annyira félnék, már most rám hoztad a frászt. De csak élő ember bánthat. Például egy régi tanárnőm mesélte, hogy az ő gyerekei, 2 és 3 évesek voltak akkor, éjszaka az ablaknál ülve integettek. Az édesanyjuk nem látott senkit, megkérdeték kinek integetnek és kérdőre vonták anyukájukat, hogy miért nem látja őket? a sok nénit bácsit, és gyereket. Egy temetőhöz közel laktak. Úgyhogy még így is, hogy próbálok nem hinni ilyesmiben még is csak erre gondolok. Úgyhogy lehet. Nem tudjuk mi lehetséges és mi nem.
Ez a kérdező nem az a kérdező, aki nemrégiban lényegében ugyanezt mesélte be nekünk, csak temetővel és nagbácsival?
Kitaláció, s annak nagyon gyenge.
Az csak mese, hogy a gyerekek látják a szellemet! Nagyon élénk a fantáziájuk. Hallhatott a nagyapjáról, amikor nem is vettétek észre, hogy odafigyel. Honnan tudná másképpen, hogy Géza papa volt a neve? Vagy a TV-ben láthatott valamit.
Nem a középkorban élünk, hogy higgyünk a szellemekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!