Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az itteni ezotérikusoknak...

Az itteni ezotérikusoknak milyen típusú és hány diplomájuk van?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert nagyon okos kérdések és válaszok vannak az itteni ezósoknak és szeretném tudni hány évig és mit kell tanulni ehhez?
2014. febr. 26. 20:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%
Most komolyan ehhez diploma szükséges? olvasd már el ezotériában feltett kérdéseket ember itt már az emberek annyira unatkoznak, hogy szellemeket képzelnek és démonokat idéznek a feltett kérdéseknek 90%-a csak KAMU. De vannak, akik komolyan is gondolják maga az ezotéria egy áltudomány a trollok eledele itt sorakoznak fel a SKIZOK és a próféták csoportja, ha röhögni akarsz ne menj a humor kategóriában elég, ha az itteni kérdéseket böngészed itt mindenki szellemet lát és reptoidokkal harcol és csak várják és várják, hogy visszatérjen a prófétájuk 404teológus reptoid parancsnok én csak az UFOpápájának nevezem csak azt nem értem, hogy az ezotéria miért nem kerül át a humor kategóriában? Na ez az igazi kérdés. ;)
2014. febr. 27. 18:24
 22/31 anonim ***** válasza:
Laylah, és ha nem szellemmentes a telek, akkor át tudod tervezni a házat, hogy ne kelljen szegény szellemkéket kilakoltatni a telekről?
2014. febr. 27. 18:24
 23/31 anonim ***** válasza:

Kérdező

Felsorolnék 2 nevet Kezdjük Annával a kis szürkék tolmácsnője Laylahról annyit, hogy ő maga a kapocs a mi világunk és a szellemvilágközt egy nagy tudású próféta lényegében ennyit tudok mondani. De, ha még többet akarsz tudni az itt lakók közt csak nyugodtan kérdez kilétém nagyon titkos privátra nem válaszolok és civilekkel nem közölhet információkat csak hivatalosan. :)

2014. febr. 27. 18:43
 24/31 Laylah ***** válasza:

22: Egyértelmű, tervezek nekik egy külön épületet a síkjukon, építési engedély sem kell, jó lesz? :D

23: Az igen! Ilyet se kaptam még... :D

2014. febr. 27. 19:27
 25/31 Firedoom ***** válasza:
Egy diplomam sincs, sot semmilyen szaktudasom a temaban. Ami viszont nagyon erdekel es siman jozza tud szolni barmelyik gondolkodo ember az a filozofia.
2014. febr. 27. 19:34
 26/31 anonim ***** válasza:
Laylah, szuper, akkor már tudom, hogy kit kell hívni a Winchester-fiúkon kívül, hogyha rakoncátlankodnak a szellemek.
2014. febr. 27. 19:55
 27/31 Laylah ***** válasza:
:D
2014. febr. 27. 19:56
 28/31 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy ez a Laylah egy valódi kőműves szellemház tervező szakmunkás, ha ez nem számít diplomának akkor nem tudom mi.
2014. febr. 27. 20:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Laylah, szinte biztos vagyok abban, hogy 23-as közelről ismeri jigsaw-t, ismertebb nevén Nem Kóklert, a trollt. Sőt...
2014. febr. 27. 20:49
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 Én vagyok Jigsaw ökörtestvére igazából nem ismerem személyesen. De láttam már fűrészt nagyon jó film és Nem kókler vagyok vagy szemfényvesztő pusztán válaszolok a nem gyakorikérdésekre. :)
2014. febr. 27. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!