Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az itteni ezotérikusoknak...

Az itteni ezotérikusoknak milyen típusú és hány diplomájuk van?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert nagyon okos kérdések és válaszok vannak az itteni ezósoknak és szeretném tudni hány évig és mit kell tanulni ehhez?
2014. febr. 26. 20:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%
Az ezoteria altudomanyok gyujtemenye, semmifele egyetemi vagy mas kepzesen nem tanithato, igy diploma sem adhato belole.
2014. febr. 26. 20:50
 2/31 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy írnak ide, akik ilyesmivel komolyan foglalkoznak. Egyébként az asztrológiát például úgy tudom általában négy éves képzésen tanulják.
2014. febr. 26. 21:02
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van

Távolbalátó OKJ

Szellemidéző BSC

Trollolo MSC

2014. febr. 26. 21:03
 4/31 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy még nem adható ezótériából diploma, de biztosan van más papírjuk is az ittenieknek. Nagyon értelmes válaszok és kérdések vannak.
2014. febr. 26. 21:13
 5/31 anonim ***** válasza:

hivatalos papir csak elismert (ertsd: akkreditalt) kepzesrol adhato. vegul is ki lehet adni barmilyen 'vegzettsegrol' szolo papirt, de az nem fog tobbet erni, mint a papir meg a festek.

'ertelmes dolgokat irnak' nyilvan, ha elhiszed azt a maszlagot meg csusztatashalmazt, belemagyarazast amit muvelnek, akar meg ertelmesnek is tunhet. de nem az.

2014. febr. 26. 21:29
 6/31 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem ezotériával kapcsolatosan, hanem úgy általában mi a végzettségük azoknak a diplomásoknak, akik ezóval foglalkoznak? Az én ezotériával komolyabban foglalkozó néhány ismerősöm között van például orvos, gépészmérnök, tanár.
2014. febr. 26. 21:37
 7/31 anonim ***** válasza:
Csak nem provokálás céljából írtad ki a kérdést kedves Hapci Benő ? :-)
2014. febr. 26. 21:43
 8/31 anonim ***** válasza:
Neurológia PhD
2014. febr. 26. 22:35
 9/31 anonim ***** válasza:
ezosok és spirisek között van különbség!
2014. febr. 26. 23:13
 10/31 anonim ***** válasza:
93%
egyszer a vonaton egy fülkében ültem és mellettem beszélgettek, az egyik mondta, hogy ő fizikus szakon végzett, amin meglepődtem mert akiket ismerek fizikusok mind sokkal értelmesebbek, mert még az átlagosnál is butábnak tünt, később hozzátette, hogy parafizikus igazából, de szerinte a kettő ugyanaz csak ő még plusz ismer dolgokat -.-
2014. febr. 27. 04:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!