Hogy lehet jellemezni egy ilyen embert?
Én....
Viccet félre téve,alkalmazkodó,esetleg titokzatos,
látszik rajta hogy más mint az átlag ember.
nem szereti ha a valódi énjét látják az emberek.
Az ilyen ember jellemtelen
Valahol belül fél megmutatni saját magát ezért színészkedik.
Igen pont attól fél hogy kiismerik és akkor oda az illúzió.
Enneagram szerinti 7es típus szokott ilyen lenni aki állandóan poénkodik, humorizál hogy humorral leplezze hogy az igazi egoja szerint mekkora nagy g..cci.
rám teljesen rám illik ez a leírás, nem tudom, hogy az illető milyen, ahhoz ismernem kellen, ehelyett leírom, hogy milyen vagyok, hátha segít:
Senkinek nem tárulkozom fel, valódi érzéseim soha nem mondom el senkinek, átlátok az embereken, képes vagyok a legtöbbel azonosulni, átlátom a gondolataikat. Véleményem az emberektől eltérő, sokan megütköznek rajta, ezért próbálok miden emberhez egyesével hasonlítani mert senki nem képes felfogni, átgondolni "kusza" nézőpontomat.
Szóval ennyi, a nyelvhelyességi hibáktól eltekintve ennyi :D
1. Bevallom magamról beszéltem nem szoktam folyton poénkodni vagy humorizálni nem vagyok én bohóc
2. Színész sem vagyok, hogy megjátszam magamat csak játszok az emberekkel tudom ez nem helyes. De nem tudok megváltozni
3. magam is szeretném tudni, hogy milyen is vagyok, mert az igazat megvallva csak felsorolttam a tulajdonságaimat
4 Nem tehetek arról, hogy nincs rossz kedvem már azon is gondolkodtam, hogy egyáltalán vannak-e érzéseim várom a negatív vagy bármilyen válaszokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!