Mikor fog bekövetkezni a vikingek szerinti VILÁGVÉGE? (2014)
Figyelt kérdés
reggel délben vagy este?2014. febr. 22. 10:52
2/15 anonim válasza:
Hagyjad, az első téved. Szóval van egy jó és egy rossz hírem:
Elméletileg 12:00-kor kezdődik, és 0:00-kor lesz vége. Azaz szenvedni fog az emberiség.
Ja és a jó: nem lesz. Ez csak kitaláció. ( Ismét... )
3/15 anonim válasza:
De gyerekek nem értem minek vagyok már megint pánikban.. a legnagyobb "világvége" az 2012 lett volna, és nem EZ. ugyanmár.. ki hiszi el azt, hogy MOST lesz már MEGINT világvége? Ugyanmár.. hagyjatok ezzel xD
5/15 anonim válasza:
Mikor fog bekövetkezni egy ideig biztos nem. látom a spirituális szemetekbe látom azt a félelmet, ami engem is környékez barátaim figyeljetek az a nap amikor az emberiség elbukik még nem jött el az ideje az a nap amikor az emberiség feladja minden hitét annak a napnak még nem jött el az ideje bírjátok ki már csak fél óra van hátra és ne féljétek a halált, mert a halál elkerülhetetlen. harcoljunk megfogom menteni a föld nem kell aggódni ötödik szintre lépek és ezzel át lépem a Magaarcosi szintet számíthattok rám.
Üdv, Goku [link]
6/15 anonim válasza:
Már úton vannak a reptoid, krixkraxi meg lumbulábi űrcirkálók. Holnap reggel arra ébredünk hogy lumbulábi gyarmat vagyunk. Megszállnak minket a földön kívüliek épp mint 2012-ben aztán Orbán Viktor aláírja a gyarmatosítási szerződést és kész, végünkvan
7/15 anonim válasza:
Jajaj itt már el is kezdődött, itt szaladgálnak a vikingek az utcán...
9/15 anonim válasza:
nem kezdődött el, etért most le fogod borotválni a saját szemöldököd!
10/15 anonim válasza:
És a loúk nem jönnek? Pont ők nem? Ez szomorú :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!