1/12 anonim válasza:
A rezsicsökkentésé.
Áháá még a kategória is stimmel :D
2/12 anonim válasza:
A kínai asztrológia szerint a ló éve.
3/12 anonim válasza:
Sok helyen azt hallottam meg olvastam hogy a változásé.
5/12 DJ Radi Hawer válasza:
Én nem kerestem, én magam jöttem rá hogy a változás éve. Sokáig változatlan volt minden. Életvitel, életmód, és a többi. Én úgy jutottam el ehhez hogy szerintem a "változás" éve hogy immáron pont karácsony első napján volt 3 éve hogy folyamatosan kockulok azaz gép mániás vagyok. Ezen változtatnom kell ahogy sok dolgon még és így jött.
6/12 anonim válasza:
A kormany választás éve avagy ne szavaz orbánra..
Üdv, J2.0
7/12 anonim válasza:
A 2-es válaszoló majdnem eltalálta. Ez ugyanis a Loú éve lesz. Készüljetek mert hamarosan visszatérnek a loúk.
8/12 anonim válasza:
J2.0
Esküdni mertem volna, hogy tegnap még más felhasználód volt. és azt hittem, hogy Jigsaw v2.0 törölve lett. ,,Hülyék paradicsoma" a meglepetés ereje?. :)))
10/12 anonim válasza:
Nemtom miről beszélsz. De én már megváltozttam nem ugyanaz a J Ügynök vagyok, aki voltam megfogadtam újévkor, hogy mostantól én leszek a legnagyobb fapofa mostmár megjavultam. és próbálok normálisan viselkedni. a legnagyobb tisztelettel. és elküldöm mindenkinek a pozitív energiát. nincs többé a gonosz komisz Jigsaw helyette itt van a művelt és kifinomult. J2.0
Üdv, J Ügynök mindenkinek gazdag sikeres évet kívánok az atya legyen veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!