Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az illuminat...

Mi a véleményetek az illuminatiról?

2014. febr. 19. 06:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
79%

Én református vagyok, járok is templomba néha mivel keresztény családba nevelkedtem, így a véleményemet ezen eszmék szemszögében fogom kifejteni.

Azt kell mondjam hogy sajnos az illuminati létezik.

Ha csak az e világi életben hinnék, akkor nem fogadnám el ennek a "szervezetnek" a létezését.

Szépen ésszerűen levezetem...

Először is fontos hogy akik olvassák ezt, ne kezdjenek el fújolni és mocskolódni amiatt hogy én hiszek Istenben és a hozzá tartozó dolgokban.

Az életemben annyi mindent tapasztaltam ezzel kapcsolatban, kezdve csak azzal például ahogy kiskoromban láttam szüleimet imádkozni és nyelveken beszélni ami számomra nagyon meglepő volt.

Aztán folytatva kicsit idősebb koromban a megtérésem, a személyes kapcsolat Istennel, az igazi szeretet megértése és megélése.

Egyszerűen már a zsigereimben van ez a dolog.

Ami miatt hiszek az illuminatiban, az az hogy rengeteget beszélgettem idősebb keresztény ismerőseimmel is ezzel kapcsolatban, és ők is megerősítették bennem ezt az egész dolgot, hogy le van írva a bibliában hogy az utolsó időkben az ördög mindent megfog tenni a minél több lélek elkárhoztatásáért, és mivel a végső harcot már Jézus születésénél elvesztette, ezért neki már csak ez maradt.

Azt kell hogy mondjam... egyszerűen mindent az illuminati irányít. A kormányokat, gondolok itt USA, Németország, Franciaország kormányára. Egyébként ez saját vélemény, de főleg a liberálisabb kormányok lehetnek az illuminati kezében.

A liberálisokat könnyen el lehet hitetni ezzel a nyugati maszlaggal, ők szeretik ezt. Magyarország hála Istennek még nincs az illuminati kezében.

Magyarországon az illuminati (EZ SAJÁT VÉLEMÉNY) bábja az Bajnai. Mögötte vannak amerikai szervezetek, és mögötte van a tőke is.

Hú, ez de hosszú lesz :D na nem baj.

Sosem láttam leleplező videókat azelőtt mielőtt komolyan elkezdtem ezzel foglalkozni. Egyszerűen csak néztem a Kanye west, jay Z és sok más előadók videóit, és persze engem is érdekelt hogy mi is az a háromszög egy szemmel a tetején.

Aztán sokat olvastam erről, nagybátyám is sokat foglalkozik a háttérhatalommal, bár ő inkább ezzel a szabadkőműves vonallal foglalkozik, ami nekem kicsit ködös ezekkel a rochieldékkal meg a zsidókkal, szóval csak nem hiszem hogy ez ennyire leegyszerüsíthető :D

Számomra az illuminati megismerése 15-16 éves koromban történt. Ekkortájt kezdtem el gimnáziumba járni, és ugyanebben az időben kezdődtek el számomra a bulik, a drog, rock n roll értitek a lényeget :D

Na és a lényeg az hogy ebben az időben eléggé eltávolodtam istentől, elkezdtem füvezni, jött a mámor, és valahogy nem akartam emlékezni semmire az életemben ami az előtt történt.

A jegyeim leromlottak már nagyon semmi nem motivált, csak az hogy betéphetek, nah a lényeg hogy elég szar volt.

Aztán kb másfél év után nagyjából észhez kaptam és sikerült abbahagyni a témát (Isten segítségével), elkezdtem sportolni, újra foglalkoztam a lelki dolgokkal, és megint elkezdtem olvasni az illuminati után.

Na a lényeg, azért kellett kifejtenem itt ezt a sztorit, mert (EZ IS SAJÁT VÉLEMÉNY) szerintem például nem tudom hogy más is észrevette már, de a világon folyamatban vannak a marihuána legalizálásával kapcsolatos cselekvések.

A legtöbb illuminati ikon mind füvezik és ezt hirdetik is magukról (milye cyrus, justin bieber, rihanna stb...)

Több amerikai államban vagy teljesen legális vagy csak orvosi használatra engedélyezett a zöld, és az utóbbi időben sok más országban is folynak az erről való tárgyalások.

És ez szerintem nonszensz.

Basszus magamon tapasztaltam hogy olyan tompa hülye lettem egy év után, mint valami fogyatékos.

És rengeteg emberrel találkoztam akik ugyanúgy olyan sík hülyék lettek a fűtől, hogy nem is értem hogy engedhetik ezt legalizálni.

Komolyan, konkrétan találkoztam olyan emberekkel akik 10 évig szívtak, és ők maguk mondták hogy az agyuk helyén kb egy tányér leves van, arról nem is beszélve hogy milyen rohadt lassan és érthetetlenül beszéltek.

Mondjuk az is igaz, hogy olyat is ismerek aki pl 6 évig szívott és semmi nincs az agyával, ugyanolyan mint volt, de hát akkor is ez egyén függő, de szerintem ha már csak egy embert eltud hülyíteni már az is para.

Na a lényeg hogy azért hiszem hogy ezt a legalizálást is az illuminati csinálja, mert Obama (ő is részese ennek az egésznek) egy hónapja kijelentette hogy a fű ártalmatlanabb az alkoholnál...

Szerintem az emberek elhülyítése miatt megy ez az egész.

Na mindegy sok mindent megtapasztaltam, mondjuk például hogy ezek a sátánista videók hogyan manipulálják a tudatunkat, hogy mi is térde hajoljunk a sötétség istene előtt.

Najó ez nagyon hosszúra sikeredett, de nembaj csak így tudtam kifejteni a gondolatmenetemet :D

A lényeg hogy zárjatok ki mindent olyat az életetekből, ami nem istenhez való, mert ha bekerülsz az ördögi körbe (gondolok itt bármilyen függőségre), akkor nagyon nehéz lesz kikerülnöd.

Járj Isten útján és minden rendben lesz! :)

És a hétköznapokat ne sötétítsék be ezek a dolgok, gondolj arra hogy szerencsés vagy hogy tudhatsz ezekről a dolgokról.

És addig amíg el nem jön az idő, eddig ne is nagyon foglalkozz vele, ne ez kösse le a gondolataidat.

Lehet hogy most akik ezt elolvasták, elmeháborodottnak hisznek :D ezt simán eltudom képzelni, de egyszer majd úgyis meglátják hogy mi folyik ezen a világon.

Ha még a mi életünkben elérkeznek az utolsó idők, akkor majd figyelmeztetnünk kell az embereket hogy vigyázzanak!

Hogy nem muszáj meghajolni a sátán előtt, hanem van egy másik út is.

Jézus Krisztus!

Tiszteletem! :) 18/f

2014. febr. 21. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:

hát utolsó, nem apróztad el!

nálunk is van illuminált állapotú személy, ált hétvégén a rendőr igazoltatja őket a kocsma előtt!

2014. márc. 20. 21:40
 13/14 anonim válasza:
Első válaszoló, szerintem nem vagy elmeháborodott egyáltalán. Én is csomót foglalkozok ezekkel, és gyerek létemre szerintem elég jól megértem ezeket. Tényleg nagyon durva, de szerintem nem csak elzárkózni kellene, hanem cselekedni is.
2015. aug. 12. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:
11/13 Időpont 2014-02-21 22:02 hozzászólónak nagyon örülök, hogy ilyen korban is vannak fiatalok, akik átlátnak a szitán és tudnak olvasni a sorok között. Terjeszd az igét, mert mindaddig, amíg tudatában vagyunk a háttérhatalomnak, addig nem győzhetnek! Amint látjuk a bevándorlók esetében sok lúd disznót győz.
2015. szept. 19. 01:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!