A pillangó hatás c. filmnek mi a mondanivalója?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:29
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más a mondani valója.
Nekem: Mindent hozz ki az adott napodból,mert te nem tudsz majd visszamenni...
2/5 anonim válasza:
Bármi, amit megteszel, valamilyen úton-módon hatással lesz a jövőre.
3/5 anonim válasza:
Szerintem szimplán nincs mondanivalója. Nem a mondanivalótól lesz egy film jó.
4/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy bármit teszel, ha az van megírva boldogtalan leszel a sors könyvében, akármit tehetsz az maradsz ?
2014. febr. 16. 00:59
5/5 anonim válasza:
En is olyan sokszor elgondolkozok azon, hogy mit tennek maskepp, a multamban, hisz annyi mindent elrontottam, elvesztegettem, elmulasztottam a nemtörödömsegemmel es lustasagommal, hogy masokat követtem a sajat fejem helyett, de vegül megis valahol vagyok es meg mindig valam t csinalok, es meg ma is meg holnap is el fogok rontani valamit, mert majd eszembe jut, hogy mien boldog lettem volna, ha xy szakmat kitanulom, mindig elörebb mennek vissza az idöbe, mar oviban idegen nyelveket es hangszeren jatszani tanulnek, soha semmit nem lehet eleg koran kezdeni, de kesön sem...Ha ezen agyalsz elrepül a fejed felett egy ora v egy nap majd egy ev es azt veszed eszre h egyasztal alatt gubbasztassz bepanikolva, es azt sem tudod h mi törtent veled az elmult 20 evben.Minden jonak tünö döntes a jövöben lehet rossz es sok rossznak tünö lehet a jövöben meg jo is.Minden amit megtapasztalsz a tied lesz es fejleszt teged, probalj meg mtöbbmindent csinalni, es akkor nem mondhatod, hogy meg sem prbaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!