Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Démon van a hazunkban? SEGÍTSÉG

Démon van a hazunkban? SEGÍTSÉG

Figyelt kérdés
1éve lakok anyaval egy házba a 4.emeleten es egyre durvább dolgok történtek de csak akkor ha egyedul vagyok elejinte csak kisebb zajok voltak a konyhaba utána be ragadtam a wcbe ugy hogy nincs zár pislakolt a lapa egy idő után kinyílt az ajto elkezdtem szaladni a szobába be néztem a konyhába es lattam egy árnyalt vagy valami fekete alakot..bent voltam a szobaba es a konyhábol nevezetést hallottam ez 1honapja volt kb . Tegnap a szekrénybe volt valami vagy valaki..elsőnek kaparast hallottam majd a szekrény ide oda mozgott..ez elott a baratom eljött hozzam es teljesen ki fordultam magamból teljesen más voltam és olyan dolgokat mondtam amiket soha nem mondtam volna ... Lehet meg akart szálni es nem tudott? El mondtam egy imát tegnap és végig fájt a szivem..,(15éves lány)
2014. febr. 13. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is hívni kéne egy papot,vagy egy médiumot...

De lehet hogy beteg vagy,és el kéne menni egy pszichológushoz!

Ezt nem viccből mondom....

2014. febr. 15. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!